Halloween!

Jag undrade just om halva världen blivit totalt knasig påvägen hem idag.. folk såg ut som fan! Men sen kom jag på att det ju är halloween, så då hade jag förklaringen till det hela.
 
Jobbhelg framför mej som inleddes redan idag med ett kort pass på endast fem timmar. Fick träffa mina lilla brorson Ludvig för första gången idag, sån underbart söt liten knodd.. Dock roffade min mor åt sej honom så jag fick nöjda mej med att gosa på avstånd..
 
En sväng till hästarna för att fodra och säga godnatt slutade med en väldigt ond högerfot som jag verkligen hoppas har blivit mycket bättre tills imorgon.. Ska kika på stallplats till Lucky imorgon efter jobbet om allt går som jag tänkt också.. Kan bli väldigt bra!
 
Kram Sofia
 
 
 
 

Såhär ligger det till..

Fick för en liten tid sedan reda på att det kommer bli mer jobbtillfället på VIP om jag var intresserad.. här började mitt lilla huvud snurra fortare än vad det gör i normala fall och ni som vet hur jag fungerar förstår att nu va det full storm i huvudet..
 
Efter lite funderade ringde jag upp min chef och frågade hur mycket timmar det handlade om, hon skulle kika på det och återkomma. Här hade jag redan konstaterat att fick jag en viss mängd timmar så skulle jag kunna flytta tillbaka.. 
 
Redan ett par dagar senare kallade chefen in mej på sitt kontor, vi kikade lite på det och kom snabbt fram till att det fanns så mycket timmar som jag behövde och förmodligen lite till.. Jag åkte direkt hem och började kika om det fanns några lediga lägenheter i Mullsjö. Tyvärr såg det lite tunt ut med den storleken och i den prisklassen jag var ute efter..
 
Fick efter helgen den 25-26 tag på en av de bolag som har lägenheter.. Hon meddelar att de iaf har en tvåa ledig framöver, ev mer. De hade haft mycket in och utflyttningar nu det sista så hon hade lite dålig koll på hur det såg ut. Hon skulle kika på det under dagen och återkomma senare i veckan..
 
Vi har pratat ett par gånger fram och tillbaka i veckan och idag stod det klart.. kontrakten är påväg och den 15:e december blir jag Mullsjöbo igen! Känns jättebra och det ska bli så skönt att få en egen lägenhet att bo in sej i.
Nu hoppas jag att småtjejerna ska trivas och inte tycka att det är alltför jobbigt när folk går in och ut ur huset.. Men det kommer de säkert att vänja sej vid!
 
Kram Sofia
 
 
 

Hmm..

Frågan är om vi ska behöva ringa Anticimex, tycker mössen är ovanligt stora iår..
 
 
 

Onsdag

Gårdagens underbart fina höstväder har idag ersatts av gråmulen himmel som hotar med regn.. Men det är hyfsat varmt ute så jag klagar inte.. Jag och tjejerna har varit ute på en kort morgonrunda och nu tar vi det lite lugnt.. Tänkte få lite gjort vid datorn innan Andreas kommer hem under lunchen, sen tar jag och småtjejerna en långpromenad efter det..
 
Blev en promenad runt sjön vid stallet igår med Lucky och tre små glada hundar.. Det är helt otrolig skillnad på Pimmen nu sen jag börjat ha mer "kläder" på henne när hon är med i stallet. Från att ha suttit i stallet och kurar och bara ha gnällt och velat in i bilen så är hon nu med i skogen och far runt som en dåre i stallet med de andra. Enda undantaget är om det regnar, då stannar hon helst inne under tak.. Men vem gör inte det!
 
Lucky lyckades fastna på bild också, men där sa min mobil stopp och ville inte samarbeta, så det fotot följde inte med över till datorn.. Liza är så jäkla liten så hon fastnade inte alls..
 
Åkte över till Boxholm framåt eftermiddan med det vanliga tåget.. Lite gott käk och en film + två avsnitt av en serie vi börjat kika på. Nu såg jag iofs inte så mycket av sista delen av filmen (den nya apornas planet) då jag var helt slut efter ett mer eller mindre stort raseriutbrott tidigare på dagen så jag halvsov (nåja stensov) mej igenom hela sista halvan.. Men filmen va säkert jättebra!
 
Kram Sofia
 
 
 
 
 

Mitt i livet..

Just nu verkar det som om saker och ting börjar ordna upp sej, jag börjar äntligen se slutet på det stora nystan med otaliga knutar och en massa trassel som har varit mitt liv sista åren..
 
På jobbfronten har jag tagit ett stort steg framåt, kommer gå upp rejält i timmar framöver.. Vilket innebär att jag kan flytta hemifrån (igen) och börja om på nytt i eget boende.. 
 
Visst känns det tungt att jag bestämt mej för att sälja Millie och även om hon är en underbar häst som jag kommer sakna något fruktansvärt så är det rätt beslut att låta någon annan ta över denna fantastiska häst.. Det finns ingen chans i framtiden att jag kommer hinna med henne. Jag vill inte heller att Lucky, min lilla drömponny ska bli lidande på något sätt för att det går så mycket pengar varje månad på att hålla två hästar..
 
Så nu kan jag bara vänta, vänta på att de sista pusselbitarna ska falla på plats.. Det känns verkligen som att det är min tur nu.. 
 
Kram Sofia
 

Kvällsbabbel..

Har redan gosat ner mej i sängen tillsammans med småtjejerna som såfort de kommer in går in i din höstdeppdvala.. Förstår dem, det här vädret är inte min favorit heller. Fick tvinga ut Panda i eftermiddags, då hade hon legat inne och sovit i sin älskade tvättkorg i 6,5 h.
 
Imorgon åker jag och småtjejerna till Boxholm igen, kommer hem torsdag morgon.. Ska hinna med att rida Lucky innan jag åker imorgon, sen får hon vila onsdag och sen blir det motion torsdag.. Jag jobbar fredag-söndag så då får hon vila, med undantag för lördag.. Då kommer lilla Ronya ut och pysslar och motionerar henne =)
 
Kram Sofia
 
 

Skitväder!

Det är precis vad det är.. riktigt skitväder!
 
Va uppe hos hästarna strax efter halv nio i morse. Bägge småtjejerna va med, väl inpacketerade. Panda i regntäcke och Pim i både stickad tröja och regntäcke över det. Ändå fick jag inte med mej Pimmen på promenaden.. Fyra var vi som begav oss ut idag, alla hästarna var med, förutom Jaspis som dock inte alls klagade på att få stå inne och käka hösilage medans vi andra mötte regnet och blåsten i skogen. Ronya fick rida Lucky och jag gick med Millie, har lämnar in hennes sadel på Charlies så att de ska kunna kolla skruvfästena till koppjärnet, den ena har spruckit helt och den andra gav väldigt misstänksamt knarrande ljud ifrån sej.
 
Behöver jag säga att det var fyra små hundar (mammas två små va också med) som däckade gott efter lite frukost när vi kommit hem igen.. De sover fortfarande och snart tror jag att jag måste väcka dem så de får gå ut och ialla fall kissa lite. De uppskattar verkligen inte regn, allra värst är Pimmen som nog inte skulle vilja bli tvingad att gå ut alls sålänge det är sådant här väder.
 
Lämnade Lucky och Millie inne med sitt frukosthö, så får de gå ut lite senare igen. Tror bara de tycker att det är skönt att få stå inne ett par timmar nu medans det värsta vädret drar förbi. Imorgon har de lovat sol, vilket är väldigt välkommet!
 
Kram Sofia
 
 
 

Min helg..

Har lite kvällsmys med småtjejerna (Panda, Pim och Lisa).. Sa hej då till Andreas för snart en timme sedan.. 
 
Sista inlägget jag skrev var strax efter klockan tolv natten till i fredags, min fredag såg ut som så att jag först åkte upp till stallet tidigt.. Lucky och jag tog en sväng i skogen och busade av oss. Pigg ponny, glad matte och med ännu gladare Panda och Lisa som glatt skuttade med bland löven och mossan i skogen.
 
Tog tåget från Jönköping vid klockan ett, började jobba klockan två, kort pass på fem timmar. Kom ner till stationen i god tid och längtade efter att få sätta mej på det varma tåget och komma undan det ruggiga vädret. Visst sjutton skulle tåget vara försenat, självklart.. När jag nu hade någon som snart väntade på mej i Nässjö. Strax innan fem i åtta rullade tåget in på Mullsjö station. Var i Nässjö lite över en timma senare. Andreas kom ner till tåget och mötte mej, vi åkte hem och käkade lite och kollade sedan på film..
 
Igår hade jag tagit på mej ännu ett jobbpass, vill egentligen inte jobba när jag har ledig helg. Men lön är viktigt också så det vara bara för mej att ännu en gång göra mej redo för ett pass på VIP (tur att jag älskar mitt jobb!). 
 
Blev en lugn lördagskväll när jag kom hem.. Jag var helt slut efter ett par dagar med mer eller mindre fulla människor (lantbruksmässa på Elmia ons-lör).. Så att bara få komma hem och sätta sej, öppna en öl och käka lite gott och sen ha myskväll med lite film va oslagbart!
 
Idag tog vi det lugnt på morgonen.. kikade på lite serier.. åkte in en sväng till Nässjö, handlade lite småsaker som mor min hade glömt och tog också en sväng in på Rusta.. De har äntligen fått in fårskinn (imitation) i mindre storlek. Så köpte två till småtjejerna.. Tanken är att de ska kunna ha dem i soffan sen på kvällarna och mysa ner sej i! Panda fattade tycke för dem på en gång och ville helst inte lämna bilen när vi kom upp till stallet.
 
Fixade med hästarna, blev en promenad med Lucky och lite mys med Millie som för övrigt precis börjat fälla av all den fula lite längre päls hon började sätta i slutet av sommaren när magen inte var som den skulle riktigt. Så nu börjar hon bli riktigt fin igen!
 
Kram Sofia
 
 
 

Härifrån kan det bara bli bättre..

Klockan slår strax över tolv och det blir fredag.. Dagen började ganska skakigt, kände mej inte i balans, tankarna gick på högvarv och jag fick ingenting att fungera.. Började med att jag försov mej, vaknade av klockan som jag skulle, men somnade om lika fort igen och vaknade inte förens den ringde andra gången strax innan åtta.. La ner det där med ridning direkt och tog en promenad med Lucky istället.. Panda skuttade glatt med hela vägen, Pimmen som hellre skulle emigrera till varmare klimat den här årstiden stannade i stallet och kurade tillsammans med mamma och Anna.
 
Blev lika stressigt när jag skulle iväg till jobbet, jag yrade runt och hittade ingenting, kunde inte samla tankarna för att tänka rationellt och få ordning på saker. Mor min märkte ju detta och då blir det som vanligt spänt mellan oss vilket gör att saker går ännu saktare.. Missade tåget från Nässjö, slutade med att mamma fick skjutsa mej ända i till Ekhagen, buss nr 2 därifrån ner till Juneporten.. Därifrån tog jag vanliga tåget till Mullsjö och med musik i öronen (någon som jag finner väldigt avslappnande) traskade jag upp till jobbet. Ju närmare VIP jag kom desto bättre mådde jag. Hade hunnit byta om och skriva in mej när Lotta ropade in mej på sitt kontor.. Där släppte allt, all ovisshet inför den kommande tiden bara rann av mej.. Blev förmodligen femtio kilo lättare på sekunden. Så nu ska bara allting annat lösa sej och det tar jag tar i imorgon såfort jag kommer från stallet.. Det här är verkligen början på mitt nya liv. Första steget tog jag när jag valde att lämna Sandhem och mitt gamla liv.. Det här är fortsättningen!
Och härifrån.. kan allt bara bli bättre.. och bättre!
 
Kram Sofia
 
 
 

Bläk

Ja, just så känns det.. bläk!
Tror inte det blir någon sömn på mååånga timmar för min del.. Mycket som snurrar i det här lilla huvudet.. Men jag är mycket gladare och starkare än vad jag var för bara ett par månader sedan, jag kommer igenom detta också.. Även om det just nu känns skit alltihopa.. Som att jag bara vill dra täcket över huvudet och sova igenom det, tyvärr är det inget man sover igenom utan det måste få ha sin gång och sen.. sen försvinner det förhoppningsvis.. för att aldrig mer komma tillbaka..
 
Så för min del, som egentligen hade tänkt sova riktigt tidigt ikväll får det bli en film som jag förhoppningsvis kan somna till.. Klockan ringer tidigt imorgon och jag måste upp när det ringer direkt.. Måste hinna med stallet och sen hem och duscha innan det är dags att åka in till Nässjö och ta tåget till Mullsjö.. Jobbar torsdag - lördag. Det är mässa denna veckan och då behövs det extra personal så jag går utöver den andra personalen..
 
Hoppas ni kan sova inatt!
 
Kram Sofia
 
Något att hålla fast vid..
 
 

Morrn!

Tog tid att somna igår, låg och växlade mellan att stirra i taket och ljusens låga vid sidan av sängen.. Men till slut lyckades jag, har ingen aning om vad klockan var då, men det måste ha varit sent, för jag vaknade inte till förens nu halv tio. Panda och Pimmen tätt tryckta intill varsin sida av min kropp. Har drömt en massa hela natten, men tyvärr ingenting jag kommer ihåg sådär direkt.
 
Var lite läskigt när jag vaknade. Kände ju att jag höll någon i handen..Låg på mage och hade händerna under kudden, drog bort kudden och ser min egna hand.. hmm.. försöker röra på fingrarna och visst rör sej fingrarna på handen, men utan att jag har den minsta lilla känsla av att det rör sej.. helskumt.. har varit med om att armarna somnar ofta, men inte på det här sättet, oftast är hela armen död fisk och helt geleaktig, men nu kunde jag ju uppenbarligen röra fingrarna på den helt sovande armen, väldigt skumt.. Iofs är det inte mycket som är som det ska på min kropp, så varför skulle en sovande arm fungera som på alla andra.
 
Idag blir det stallet vid två-tiden, innan dess ska dogsen få promenad, tänkte ta med bara Panda upp till stallet sen. Pimmen får va hemma och ta det lugnt idag.. Om det inte är så att det ska spöregna, då får de följa med bägge två, vi kommer vara i stallet till största delen om så är fallet. Mina små florsockerhundar tycker inte om regn.. De har redan upptäckt hur vädret är ute idag och tänker inte gå upp än på ett tag, Pimmen ligger på mina ben och Panda utmed min vänstersida och stensover..
 
Kram Sofia
 
 
 
 

Hemma igen..

Tog det lugnt på morgonen och kikade på en film och fick lite arbete gjort. Andreas kom hem över lunchen så vi käkade ihop, vilade en stund efter maten och sen tog jag småtjejerna med mej ut på en långpromenad.. Var tillbaka efter 1 h och 20 min, klarade oss undan regnet och lyckades till och med få ett par snabba glimtar av solen sista biten.. Lyckliga hundar som fick springa lösa nästan hela vägen, konstaterade att det inte var någon älgjakt på gång för tillfället så då kändes det okej att låta dem vara lösa när de är så lydiga och inte lämnar vägen/stigen någon gång.
 
 
Åkte hem med det vanliga tåget vid nio, mamma mötte upp i Nässjö och efter en snabb kopp the och ett kvällssamtal så kröp jag ner i sängen, fastnade vid fb och ett spel.. så nu har jag precis tagit sista kvällsrundan med småtjejerna så vi är redo för att sova.. Tyvärr är inte mitt huvud lika trött som min kropp så det får bli en film att somna till.. 
 
Kram Sofia
 
 

Precis så!

 

I Boxholm

Har precis gått och lagt mej igen efter en kort morgonpromenad med småtjejerna.. Varken de eller jag (särskilt inte dem, då det småregnar ute) var sugna på någon längre morgonpromenad idag. Vi får gå en längre runda på dagen istället.
 
Är i Boxholm och åker väl inte hem förens med sista tåget ikväll. Andreas jobbar till fem, så vi får roa oss själva nu under dagen.
 
Mår mycket bättre idag, även om kroppen fortfarande känns allt annat än pigg så känns det att förkylningen håller på att lämna kroppen. Hatar när kroppen inte fungerar som den ska och allt är stelt och ömt, men jag är väl för envis för att några baciller ska vilja stanna alltför länge..
 
Beställde kort från FUJI (ja, jag använder fortfarande kort i ramar på väggarna) förra veckan, första leveransen kom redan i fredags och andra med förstoringar kom igår. Sen kommer det ytterliggare med ännu större, men jag gissar på att jag kommer att få hämta ut dem då de inte kommer att gå ner i brevlådan. Blev till största delen kort på hundarna denna gången, något hästkort och två naturkort där jag fipplat lite med färger och ljusstyrka och sedan lagt på text.. Blev nöjd med alla och väntar med spänning på den sista förstoringen. Sen får det bli en tur till IKEA och handla lite ramar när tillfälle ges.
 
Millie har legat ute på annons sedan i förra veckan nu, inte fått sådär överdrivet med svar, men jag la ju ut henne lite högt i pris med tanke på att slippa alla som bara gillar att ställa dumma frågor och ska ha en massa foton och filmer och sen finns det ingen genuint intresse ialla fall. Hemmet är såklart det viktigaste och behöver jag gå ner lite i pris för det så är det inga större problem. Det allta viktigaste är att Millie får det bra.
 
Kram Sofia

Ett lite gnälligt inlägg..

Ja, man brukar ju säga att man mår som man förtjänar.. men jag vetifan vad jag har gjort för att förtjäna att må såhär. Det började med att jag vaknade tidigt i söndags, genomförkyld med en hals som kändes som ett rivjärn och feber ovanpå det. Somnade om och som vanligt när jag har feber så drömmer jag en massa konstigt.
 
Lyckades ta mej ur sängen strax innan tio, in och käkade lite frukost och satt sedan och vilade en stund innan mitt pass började vid tolv. Dagen var minst sagt speciell, lyckades klämma armen i en dörr (aj!), samma arm som jag slog i axeln på i lördags, inte samma dörr dock.. alltid något! Dagens gäster bestod till största delen av nästan totaldöva pensionärer, hälften av dem var inte på sitt mest strålande humör. Ett par barnfamiljer som uppenbarligen inte skulle ha lämnat hemmen imorse och två bandylag och flera bussar med blandat folk. Dagen toppades av att jag fick en nål från en spruta i näven, naturligtvis tog den så djupt att den stack hål, så efter ett samtal till 1177 (sjukvårdsupplysningen) blev jag uppringd av en infektionsläkare (det blev ju lite stirrigt då det jag stack mej på inte var en vanlig diabetesnål som vi kan hitta ganska ofta på brickor och tallrikar). Så efter jobbet var det bara att kliva av i Jönköping, åka upp till Ryhovs infektionsklinik för att lämna blodprov och få en spruta mot Hepatit B, den ska sen upprepas 3 gånger. Så nu är det bara att vänta på provsvaren från blodproven. Jag som inte ville någon annat än att få åka hem tidigt och gå och lägga mej, det blev inte riktigt som jag tänkt mej..
 
Lördagen var lugn på jobbet, passet gick fort trots att det är förlängt och numera åtta timmar som blev 8,5 då vi inte hann klart till åtta.. Efter jobbet satt jag och Josefine och tjötade ett par timmar innan hon åkte hem. Efter ett kvällssamtal till Andreas och därefter ett snabbt samtal till mamma så började jag kika på en film, men däckade innan jag kommit igenom halva.
 
Idag har jag inte gjort så mycket nytta än, känns ungefär som om jag blivit manglad under natten eller gått ett par ronden i boxningsringen. Vad jag vet har jag inte gjort något av det. Men det ger sej nog under förmiddagen. Ska upp till stallet om en stund och se till tjejerna. Lucky ska få lite motion och Millie pyssel eller en promenad.
 
Åker till Boxholm i eftermiddag, hem imorgon.. 
 
Kram Sofia

Fredag

Sitter i soffan i Boxholm och myser med småtjejerna.. Vi tog lite sovmorgon idag och gick inte ut förrena halv nio, men det var ingen som klagade över detta. De är riktiga sjusovare både Pim och Panda. Allra helst hade de nog gått i ide nu under hösten fram tills de riktigt fina vinterdagarna kommer. Regn är inte riktigt deras favoritväder.
 
Ännu en dag med gråmulen himmel, men det känns ändå helt okej.. Har inget planerat som jag behöver göra utomhus idag mer än rasta hundarna när de behöver gå ut.
 
Igår lyckades jag inte komma ur sängen, en natt till med dålig sömn. Så hästarna fick lite ofrivillig sovmorgon, men de såg inte alltför arga ut när jag kom upp och släppte ut dem. Mina går ju ute så de bryr sej inte så mycket, fast Lucky var lite upprörd över att frukosten var lite sen. När stallet var klart och allt hö packat tog jag Lucky och småtjejerna och gick en promenad upp till Hallhult och vände.
 
Panda tyckte att det var lämpligt att springa rätt igenom flera högar med koskit, så det var rätt in i duschen med henne när vi kom hem igen. Hann käka lite, packa och betala räkningarna innan det var dags att gå upp till bussen.
 
Åker hem ikväll igen, jobbar denna helgen.. Har lite dåligt samvete över Lucky och Millie, att de får stå så mycket. Men de verkar inte alltför missnöjda. Det är skönt att ha dem på lösdrift, då rör de sej mer än om de skulle stått inne på box nästan halva dygnet. Jag har tagit beslutet om att sälja Millie, känner att det är det bästa både för henne och för mej, även om det känns i hjärtat att behöva se henne lämna. Från igår e.m fanns hon på annons och nu hoppas jag bara att det perfekta hemmet hör av sej. Hittar jag inte det så säljer jag henne inte..
 
 
 
Kram Sofia

*Promenad i Boxholm.. 7/10

En promenad som var tänkt att bli ca 45 min slutade på lite över 2 h då vi ev gick lite vilse jag och småtjejerna.. Men det var väldigt lugnt den kvällen.. Ingen av oss gjorde så många knop efter den promenaden..
 
 

*Lite blandade foton..

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen rast, ingen ro..

Det enda jag har kvar att göra denna dagen är att kravla mej upp ur sängen, gå ut med hundarna på kvällsrundan och sen tvätta av ansiktet, borsta tänderna och krypa ner i sängen igen. Dagen har gått i ett och jag är så otroligt trött just nu, så eventuella stavfel får ni ha överseende med helt enkelt.
 
Sov skitdåligt inatt, lyckades somna till några minuter strax efter tolv.. sen låg jag vaken och stirrade i taket till ca halv två.. lyckade somna igen, men sen dess har jag vaknar ungefär två gånger i timman med oroskänsla i kroppen. Jag har varit trött, väldigt trött så det är inte det.. Men jag har bara inte kunnat sova. Så jag hoppas på lite bättre nattsömn inatt. Gav ialla fall upp framåt morgonen och gick upp, gick ut med alla hundarna och tog sen med mej bara mina upp till stallet och mötte upp Anna. Vi tog en sväng runt vindkraftverken med Lucky och Toga.. Lucky var lite ovillig det första och jag tyckte att hon rörde sej lite stelt, så nu är det täcke på alla nätter framöver när det ska vara såhär kallt som det varit inatt. Hennes gamla muskelskada i länden börjar göra sej påmind igen så det är dags nu. 1 h och 15 min tog rundan och Panda och Pim var med hela tiden.
 
När stallet var färdigt var det bara för mej att skynda hemåt, naturligtvis krampade ju höftjäveln lagom när jag kommit förbi fotbollsplanen.. Efter lite hårdhänt masserande och en del väl valda ord så lyckades jag ialla fall fortsätta hemåt igen. Efter en snabbrastning av mammas hundar så var det bara för mej att gå direkt in i duschen och försöka göra mej iordning.. Lunch hann jag inte med och frukosten hade jag ju redan hoppat över, så jag kompromissade lite.. Det fick bli, 1 macka med skinka, 1 kexchoklad och 1 glas apelsinjuice.. Täckte knappast hela kostcirkeln, men man kan inte få allt.
 
Mötte upp Jossan inne i Jönköping halv tre, H&M:s rea fick ett besök (naturligtvis), hittade en topp som jag bara va tvungen att köpa. Passade mej perfekt! Men lite hjälp från geniet (kan vara jag?), så fick även Jossan med sej en hel kasse med kläder som skall invigas vid lämpligt tillfälle!
 
Tröjan
 
 
Efter en sväng till Gina (hittade extremt snygga jeans som jag inte kunde motstå) så var klockan redan fem och det var dags för mej att åka upp och möta mamma. Sa hej då till Jossan och bestämde med mamma att vi skulle mötas upp vid m2 Center. Den skoaffären som ligger där är min favorit. Hittade massor jag ville ha, bl a ett par nya träningsskor som även dem fick läggas till dagens shopping. Mamma skämde bort mej med nya vinterskor, hittade ett par Timberlandstövlar som jag velat ha flera vintrar i rad, men då jag inte lägger 1700,- på ett par skor har det aldrig varit aktuellt. Men nu var det halva priset och i rätt färg så då slogs det till på ett par sådana också.. 
 
Efter en snabbis upp till stallet och ge mina kvällis och ta in mammas så landade vi hemma igen där matlagning stod på schemat. Men nu är dagens måsten avklarade och när hundarna varit ute sista gången och jag gjort mej iordning så är det dags att sova.. Har ett par timmars sömn att ta igen och imorgon ringer klockan tidigt då jag lovat att släppa ut och morgonfodra i stallet.
 
Kram på er!
Sofia

*Lördagen 11/10-2014

Tog en promenad runt Fredriksdalssjön tillsammans med småtjejerna.. underbart väder hade vi och det kändes helt fantastiskt att kunna promenera i t-shirt i oktober.
 
  

Nu är det dags att ta tag i det här igen!

Nu har jag varit borta från min blogg alldeles för länge, känner att mitt liv är tillbaka på rätt spår igen och att jag faktiskt har något att tillföra bloggen.
 
Jag trivs riktigt bra här i Fredriksdal, hundarna trivs, trots lite kiv ibland också riktigt bra. Lucky är ju nöjd överallt och ännu mer nöjd i Spånarp (min mors stall) där hon får gå på lösdrift. Millie trivs helt okej, hon tycker fortfarande inte riktigt om att stå inne i stallet, varken i gången eller i box. Hon trivs däremot ypperligt bra tillsammans med Lucky ute på lösdriften och fröken dressyrhäst har tuffat på sej rejält och även om hon flyttar på sej för Lucky så låter hon sej inte köras med. Hon är så fin i kroppen, till och med fått en liten, liten kula på magen. Lucky har en lite större kula och den jobbar vi på att få bort! Nu när jag äntligen fått sålt hennes dressyrsadel och kunnat köpa den bomlösa sensation G4 så blir ju motionerandet av henne mycket lättare.
 
Imorgon ska jag åka in till stan och möta upp en kompis från VIP, blir en sväng på stan.. lite tjejsnack och shopping. Inte så mycket shopping för min del iofs, det enda jag har på min lista är p-piller, magnesium och d-vitamin.. Mer spännande än så blir det inte!
 
Innan det ska jag promenera upp till stallet på morgonen, blir en tur runt vindkraftverken tillsammans med Anna och Toga.. Håller mej till grusvägarna nu när älgjakten är i full gång. En vet inte hur säker man är i skogarna med en massa skjutglada idioter som endast rastar bössorna en vecka om året..
 
Då det var ett bra tag sedan jag skrev regelbundet har jag massor med foton att bjuda på, kommer lägga upp dem lite när jag känner för det. Hoppas ni gillar dem! Själv ska jag försöka sova lite, klockan ringer tidigt imorgon!
 
Kram Sofia
 
 

PimPim 1 år

 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0