Hej då bloggen..

Den här bloggen har nu följt mig under 6 år.. genom med och motgång, skratt och tårar..
 
Nu är det dags för ett nytt kapitel i livet, därmed har jag bestämt att den här bloggen ska få ligga kvar som ett minne.. men jag kommer fortsätta skriva i en ny blogg.. Ni som vill är välkomna att följa mig där.. 
 
sofiaeinefors.blogg.se
 
Ha en bra dag allihopa!
 
Kram Sofia

Nu var det längesen!

Tiden har runnit iväg.. jag har haft väldigt mycket om och kring mig nu de senaste veckorna.. har knappt hunnit med att andas och har jag haft en ledig dag så har jag snabbt hittat saker att göra ialla fall..
 
Jag åker ju till Jönköping och kör 2-3 dagar i veckan.. men nu ser jag ju snart slutet på det ialla fall och det ska bli så otroligt skönt.
Mellan där så har jag jobbar med än jag gjort innan, hundarna ska ju också ha sitt och sen har jag ju min stora kärlek som ska ha sin skötsel och bara att köra till stallet tar en timma fram och tillbaka.
Sen är det ju en viss Tidaholmspöjk som man gärna vill ge så mycket tid det går. Men jag klagar inte, livet är trots att det är ganska mycket nu och jag är trött om dagarna väldigt bra och jag ser bara positiva saker för framtiden.
 
Jag har fått två nya familjemedlemmar också.. Torsten och Sven.. Det går väldigt bra med hundarna och de leker till och med ihop även om de blir lite hårdhänta med dem ibland. Men såfort katterna säger ifrån så backar hundarna undan och de är ju inte hårdhänta för att vara elaka utan för att de tycker att det är så roligt.
Det är riktigt sött att de dem säga god morgon på morgonen (hundarna sover ju inne hos mig med stängd dörr), då de två små katterna kommer med svansarna i vädret och ska stryka sig emot hundarna för att hälsa.
 
 
Nu jobbar jag idag och imorgon sen är det min lediga helg. Jag har ju sagt ifrån om att jobba varannan söndag ovanpå varannan helhelg. Det blir Tidaholm som vanligt, har ju bara träffats en gång tidigare i veckan. Några direkta planer finns väl inte utan vi tar det som det kommer. Hoppas på lite fint väder framöver så vi kan ha grillpremiär snart! Något av det bästa med sommaren enligt mig!
 
Kram Sofia

RSS 2.0