Torsdag...

Andra omgången tvätt ligger i maskinen och är färdig om ca 55 min... Blir stallet sent idag, har konstaterat att gå ut med mitt knä och fotled är otändbart. Blir ju aldrig bra om jag ska hålla på att slita på det hela tiden.
Sen blir det nog ett samtal till läkaren om det inte blir bättre till helgen.
.
Ledig idag annars, jätteskönt...=o) Imorgon jobbar jag sent, men sen är det ledig dag på lördag igen. Sen söndag som vanligt med jobb sent.
.
Börjar närma sej för Maxen och Sanny nu, än har det nog inte hunnit ikapp mej riktigt att dom inte kommer finnas med oss när julen kommer. Jag hoppas att det inte kommer ikapp mej förrens dagen är här eller efter. Kommer vara mycket lättare att hantera det fram tills det är dags om jag inte tänker så mycket på det. Fast tankarna kommer ju smygande till och från och då kommer den där välkända klumpen i halsen.
.
Har börjar plocka bland hästarnas saker ordentligt nu, mamma och jag tog ett tag igår och fick en hel del gjort. Packade ner lite grejer och slängde en del.. Kom fram till att tippen är ett måste ganska snart. Men först skall mammas nyinköpta släpkärra få göra lite nytta på lördag och åka och hämta strö. Hämtar spån denna gången faktikst. Bäddarna är så fina så jag tror det går bra. Måste ju vänja mej, spån blir det ju sen. Men det lär inte bli några prolem för Luddes skull sen med spån med den takhöjden. Luktade knappt häst därinne.. så välventilerat var det...=)
.
Mimmi och Donna träffades igår igen, var jättelänge sen sist... dom blev tokglada, Donna fick riktigt ryck och sen körde dom räzer i hela stallet...Till och med dom vana stallkatterna flyttade på sej när dom kom farande...=P
.
Sen träffade Donna sin andra kompis på kvällen och blev tokglad igen, mycket roligt på en och samma gång för henne...!
.
Funderar på om jag ska slå en signal till min kära mor och bestämma lite med henne tills eftermiddag.
Jo, det får nog bli så.
.
Kram Sofia

RSS 2.0