Lördag....

Trött som jag vet inte vad är vad jag är idag... men känner att jag börjar bli lite piggare, sakta men säkert.

Fick sovmorgon idag, Tack för hjälpen med pållarna...=o) Va så himla skönt att få ligga kvar lite extra, även om det kliade i fingrarna att gå upp och göra nåt, är inte van vid att inget göra... Finns ju alltid nåt att göra annars när man har hus och stall...
.
Måste få målningen klar i sovrummet också, har nästan målat allt första omgången, sen tog färgen slut, men mer är införskaffad så nu väntar jag bara på att jag ska bli lite piggare så jag kan sätta fart...=o)
.
Vill ut o rida också, vill upptäcka mer av dom vägar Lisa och jag var ute på i onsdags, vi red på ett ställe där det var en raksträcka på nästan 1 km. Härligt att trava och galoppera där. Lucky skötte sej kanonfint som vanligt även om promenaden till Lisa började med ett par akrobatiska övningar och skolor ovan mark...=P Men som vanligt sköter hon sej som en klocka när jag väl kommer upp. Red över en träbro också, den var läskig enligt pålla, men matte var envis och hon klampade rätt över både på utvägen och hemvägen. (Dock gick det lite fortare över på hemvägen...)
.
Kram Sofia

Uppdatering...

Har man jobbat några timmar igen då... Gott att vara hemma tidigt, ska käka lite äppelpaj strax, sen är det väl lagom att mamma kommer så vi tar en tur i skogen med kusarna... Så gott att stallet är färdigt redan.
.
Vill egentligen hitta med att rida alla tre, men får se, kanske bara hinns med två innan mörkret kommer. Va lite läskigt att vara i skogen med Lucky igår, i skymning, hörde hur det small på avstånd (som tur red jag bara på "vår" mark, inga skjutgalna fingrar där inte)... och en lagom överladdad häst... Så ridturen gick nog lite fortare än planerat skulle jag tro.
.
Ledig imorgon nu då, klockan 10.00 ska jag vara i Borås för en muntlig förberedelse, är bara ett papper jag måste ha av mamma annars känner jag mej väl ganska förberedd tror jag... Sen blir det la ganska lugnt på eftermiddan/kvällen. Tänkte försöka hinna måla i sovrummet så det blir färdigt någongång.
.
Lördag ska jag på morgonen upp till Lisa och hjälpa till med lite unghästar.... Och sen ska väl lite hästar motioneras också. Mamma mumlade om att hon ville ta sej en tur i skogen...
.
Nehe, dags att sätta fart...äppelpaj och hästar nästa!
.
Kram Sofia!

Torsdag...22/11

Varit lite duktig idag, var lite sen ner till hästarna så dom va ute kl. 08.00, men sen tog jag tag mockningen och tänkte att jag ialla fall skulle göra en del. Men när jag väl kommit igång så var snart hela stallet klart.
.
Så nu kan jag ägna eftermiddagen åt att rida när jag kommer hem från jobbet, det känns jätteskönt..=o)
Igår hann jag rida Ludde och Lucky, hatar att det blir mörkt så tidigt på kvällarna och inte lär det bli bättre. Skulle göra nästan vad som helst för att ha tillgång till ridhus eller belyst ridbana just nu. Men jag får ta det som det är...=o)
.
Kort dag på jobbet idag, skönt det... E hemma redan halv fyra, ska ta en långpromenad med Donna tänkte jag, så gott att få gå av henne lite energi. Jag har heller inget emot att röra på mej iofs..=o)
.
Är lite nervös inför kommande förhandling på jobbet, men hoppas att det kommer gå bra... Vore ju väldigt gott, gör ju lite skillnad i slutet av månaden trots allt och det är ju aldrig fel.
.
Måste ta lite kort på huset en dag sen, utifrån kan ni få se nu, men inifrån blir det inget förrens det är färdigt, älskar att visa före och efterbilder.
.
Kram Sofia!

Fan vad livet kan vara bra ibland...

Jag kan knappt fatta att det är sant, drömmen slog in..
.
Nu snurrar en jäkla massa i huvudet, massa planer som man vill förverkliga.
.
Men det finns en person som gjorde detta möjligt för mej, glöm aldrig att jag hade aldrig klarat detta utan dej! Kommer alltid att stå i skuld till dej...!
.
Ni ska få fler detaljer senare...;)
.
Kram Sofia!


RSS 2.0