Måndag

Stallet är avklarat och det blev en liten promenad i solskenet med älsklingsponnyn som var väldigt kelig och pratig igen..<3
 
Trodde en stund där att jag skulle få ställa in promenerandet, då det både spöregnade och haglade (!) om vartannat.
 
Har precis käkat lite och tänkte gå och göra mej iordning. Måste åka strax efter fyra, litar inte helt på mitt mopedskrälle heller som har den fula ovanan att inte vilja samarbeta och helt enkelt stannar lite då och då.
Så ifall detta skulle hända vill jag gärna ha lite tid tillgodo för att hinna i tid till jobbet.
 
Kram Sofia

Helgen

Många ideer, tankar, inspiration och ny kunskap.. en rejäl spark i röven och nygamla mål! Ja, helgen kan sammanfattas med detta.
 
Nu blir det strax stallet och myspromenad med min vackra svarta. Sen jobba i e.m 17-22. Känns skönt att åka in till jobbet ett par timmar faktiskt och lönen som blir därefter klagar jag verkligen inte på!
 
Kram Sofia
 
 
 
 

Trött och seg

Jag vet inte om någon överförde sin baksmälla till mej tidigt imorse, i så fall får den personen väldigt gärna ta tillbaka den.. Tycker väl inte riktigt att jag förtjänar den med tanke på att jag inte drack en droppe alkohol igår.
 
Panda väckte mej i vanlig ordning (alldeles för tidigt) och ville gå ut, jag låtsades sova en stund, men det går inte att lura den lilla ullbollen. Det är precis som att hon hör på min andning att jag är vaken eller något? Så det var bara till att ge sej och gå upp och släppa ut bägge två. Påväg till dörren drabbades jag av akut yrsel, huvudvärk och som följt till detta kom naturligtvis illamåendet. Som tack och lov släppte såfort jag la mej ner igen. Men det går inte att ignorera att huvuder känns som en tryckkokare och ögonen som att de skulle vilja ploppa ur skallen.
 
Så nu sitter vi nerbäddade i soffan, jag och mina små för att försöka kurera mej lite inför dagens plövningar. Tanken är att ta sej ut till stallet mellan regnskurarna och fixa iordning till Lucky. Det blir ingen ridning idag, hon kan behöva en vilodag efter att ha gått nu i tre dagar. Det tror jag inte att hon blir ledsen för, hon tycker nog bara att det är gott att få gå i hagen med kompisarna och ha det gott hela dagen.
 
Hundarna och jag får väl försöka oss på en promenad i skogen också, så de små huliganerna håller sej lugna till kvällen. Just nu sover de som grisar och jag riktigt ser hur de fyller på energiförråden för att kunna terrorisera allt omkring sej till 150% senare idag. Ibland är det tur att de är söta..
 
Och ja, jag är lite bitter idag.. 
 
Kram Sofia
 
 

Millie 20/6-2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommarafton

Ja, min midsommarafton är väl inte riktigt som de flesta andras. Började med att Panda väckte mej tjugo över fyra imorse, bara att släpa sej själv ur sängen och släppa ut henne och en väldigt trött PimPim som inte alls förstod varför det skulle va nödvändigt att gå ut mitt i natten.. Allvarligt talat så är jag benägen att hålla med henne.
 
Åkte ut till stallet på förmiddagen och tog en promenad med finaste svart på 40 min. Gick upp och förbi Villa Vita och vände en bit därefter. Hade tänkt gå lite längre, men vägen var avstängd så vi fick vända lite tidigare än väntat. Men det blev en helt okej promenad ändå.
 
Åkte över till Millie på betet direkt när jag kom hem.. Hon hade det gott med sin lilla flock och allt gräs. Stannade nästan en timma och mös lite med henne och de andra. Höll på att få kameraväskan uppäten av Jessicas 2-åring som tydlligen tyckte att den såg smaskig ut.
 
Åkte en sväng ner till sjön lagom till kvällen, satt en timma och bara funderade över livet med lite musik i öronen. Ibland behöver man ett andningshål bort från allt och idag var en sådan dag. Åkte hemåt igen när knotten började visa sej.. (va ska de va bra för?)
 
Blir kudden tidigt idag, har redan somnat till flera gånger under eftermiddagen och kvällen. Huvudet är helt slut och kroppen jämrar sej lite emellan varven också.
 
 
Kram Sofia

Torsdag

Kan knappt fatta att vi redan är framme vid midsommar, tycker inte det var längesen snön smälte och det började bli varmt på riktigt och snart är vi inne i Juli.
 
Tog lite sovmorgon imorse när jag hade varit ute med hundarna, åkte sedan med Tobbe in till Jönköping och medans han jobbade for jag runt halva stan och fixade med lite småinköp.
 
Lucky fick ett sent pass på ridbanan, ställde ut lite småhinder och skuttade runt på dem, Lucky var piggelin och tyckte det hela va jättelattjo. Men det är jobbigt att lyfta på benen i recis rätt ögonblick och samtidigt hålla sej på rätt håll så när hon började snava mer än faktiskt hoppa så avslutade vi och travade av. Hoppning är inte våran grej, inte alls.. men ibland får vi för oss att skutta runt lite på lek och det är något vi bägge gillar,  lagom mängd!
 
Imorgon blir det en sväng upp till Millie och hälsa på henne på betet, kameran ska med och jag hoppas på lite fina foton på min skönhet!
 
Har inga andra planer alls inför helgen, Tobbe jobbar hela lördag så får se om jag hittar på något eller om det blir film i soffan hemma.
 
Kram Sofia

*Västkusten?

Ja, vad hände där egentligen? Meningen var ju att jag skulle ha åkt över i söndags och gjort mitt första arbetspass i måndags. Men nu blev det inte riktigt som vi hade tänkt.
 
Enkelt förklarat så strulade det till sej med boende på campingen och då jag har bägge hundarna med mej ner finns det ingen möjlighet att jag kan dela boende med två andra personer jag inte känner, flera personer på en sån liten yta + mina hundar hade förmodligen slutat i en mindre katastrof. Så jag fick tyvärr tacka nej till min drömsommar och stanna hemma istället. Jag kommer åka ner en vecka för vanlig semester senare i Juli och det ska bli kanon. Men det var väl någon mening med detta också..
 
Kram Sofia
 
 

Tips!

Vill tipsa om dessa söta mån-stolar som finns på Biltema, de finns i turkos och rosa. Panda älskar sin och Pimmen har testat sin, men hon älskar ju siin igloo över allt annat.. 
 
De kostar 99,- och är enkla att rengöra, vika ihop och ta med och framför allt. Det fastnar inte en massa hår på dem!
 
 

Tog en liten paus..

..från bloggen.. Det bara blev så. Har haft så mycket i huvudet sista dagarna att det har helt enkelt trillat bort från dagordningen. Men lite foton har det blivit ialla fall.
 
Vad har jag hittat på de senaste dagarna då? Vi får väl ta det hela från början.
 
Torsdag: Millie fick en promenad i skogen på 35 min, sen jobbade jag kvällen 17-22.
 
Fredag: En snabbis ut till stallet på morgonen och sen jobbade jag 12-22.30 så jag var riktigt trött när jag kom hem.
 
Lördag: Var i stallet på förmiddagen och packade ihop Millies saker. När mamma kom upp red jag bägge två och resultatet av det har ni ju redan sett iom de foton jag la ut i söndags. När vi var färdiga i stallet lastade vi Millie och körde över henne till Fredriksdal. Allt såg lugnt ut på kvällen och jag stannade över natten för att vi skulle släppa ihop med mammas hästar på söndagen.
 
 
Söndag: Vaknade tidigt och tog en promenad upp till stallet med alla hundarna (5 st!) och vi kom fram utan att de trasslat in sej alltför mycket. Sa godmorgon till Millie och gosade med henne en stund medans alla hundarna fick fara runt lite som de ville i gräset. Gick hemåt och käkade frukost. Vi gick upp till stallet allihopa med hundarna lite senare framåt förmiddagen för att släppa ihop. Det gick väl inte riktigt som planerat. Mammas hästar ville inte ha någon ny kompis och talade om detta väldigt tydligt. Millie fick till slut framåt kvällen gå tillbaka i den lilla hagen som hon gick i första natten. Det var det enda stället hon var lugnt. Jag tog tåget hem sent på eftermiddagen.
 
 
Måndag: Försökte lösa hur vi skulle göra med Millie och när kvällen kom hade jag fortfarande ingen lösning. Lucky gjorde ett kanonpass på ridbanan i löslongeringen. Hade henne inspänd en stund av passet och den lilla skönheten går från klarhet till klarhet och blir bara starkare och stadigare för varje dag.
 
Tisdag: Vi bestämde att Millie får komma hem igen och frampå dagen tog jag tåget till Nässjö där mamma hämtade upp mej. Åkte direkt upp till Millie som var glad att se mej. Ville helst inte att jag skulle gå ifrån henne någon gång och var extremt kelig. Vi åkte hem till mamma och käkade och det kändes ju lite tråkigt att vi fortfarande inte hittat någon lösning så hon kunde få gå på bete nu under sin vila som det var tänkt.
När vi sätter oss i bilen för att åka upp till stallet igen för att lasta och köra hem Millie plingar det till i mobilen och resultatet av det samtalet kunde ju inte ha blivit bättre! Vi kunde köra Millie direkt upp till en kompis som har enorma betshagar med massor av gräs, naturligt rinnande vatten i hagen och det bästa av allt. En trygg stabil flock som välkomnade henne och lät henne vara med direkt! Det kändes så bra att lämna henne där och se henne så lycklig med sina nya kompisar.. Längtar tills på fredag då jag ska åka och hälsa på henne..<3
 
 
Kram Sofia
 
 
 

Foton från i lördags/söndags 14-15 Juni

  
 

Ridfoton Lucky & Millie 14/6-14

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Galoppen blev det naturligtvis bara kort på snett bakifrån, men det är ju galopp ialla fall!
 
 
 

Imilia 2014-03-30 - 2014-06-14/15

2014-03-30
Dagen efter att vi hämtade henne
2014-04-06
   
 
2014-04-13
    
2014-04-21
 
 
 
2014-04-26
 
2014-04-30
Här börjar man tyvärr se revbenen lite mer igen, detta då hon tappat den mesta vinterpälsen som döljt dem innan. Men de är bara precis synbara, vilket känns enorm skönt.
   
 
2014-05-04
Trött Millie mitt i fällningen, hon har fällt fläckvis och ser därför extra tufsig ut..
 
2014-05-13
   
 
2014-05-25
 
2014-06-01
 
2014-06-08
 
Betessläpp!
2014-06-14/15
 
  

Mån-Ons

Måndag:
 
Lagom när jag satt utanför stallet i godan ro och funderade på vad jag skulle börja med så ringer min hovslagare och frågar om jag möjligtvis har tid idag. Passade ju himla bra så bägge tjejerna fick fötterna omskötta. Lucky stod som ett ljus som vanligt och nu är hon redigt preppad inför kommande träningar och skogsturer med sulor och silikon runt om. Millie blev bara verkar och det såg helt okej ut, hon sliter dem fint själv. Själva verkningen skötte hon kanon och det var bara höger bakben (som vanligt) som skulle vifta lite mer än nödvändigt.
 
Mamma kom upp en sväng och lämnade lilla Lisa (Panda och Pims syster), ska ha henne till lördag för att avlasta mamma lite då hon hade svårt med hundvakt denna veckan. Sen klagar jag inte över att behöva ha den lilla sötnosen..;)
 
Tisdag:
 
Stallet på förmiddagen, Lucky fick en skrittrunda i skogen på 35 min. Till sällskap hade vi Joanna och Emma på sina pållar. Tog en långpromenad med dogsen mitt på dagen innan det var dags för mej och Pimmen att åka in till Smådjurskliniken för återbesök efter sparken. Allt såg superfint ut och Pimmen lämnade kliniken med blankt besiktningspapper och får nu träna på precis som vanligt igen!
 
Onsdag:
 
Åkte ut tidigt då det pratades om regn. Solen sken från en klarblå himmel, men man kände att det var åska på gång. Luften stod nästan helt still och var väldigt tryckande. Och mycket riktigt, hann rida Lucky (som för övrigt jobbade som en världsmästare idag) och hade precis tagit in Millie för att göra henne iordning när himlen öppnade sej och regnet vräkte ner. Sekunderna efteråt började det mullra och smälla om vartannat. Det vräkte ner i nästan en timma innan det avtog. Jag passade på att åka hem och klarade mej hela vägen hem utan att vi allför dränkt även om jag inte direkt var torr.
 
Blev en lång sväng i skogen med småtrollen idag också, pigga småskitar och väldigt trött matte. Sen hem och städa, tvätta och laga mat. Efter det däcka i soffan en stund innan jag satte mej vid arbetsbordet och fixade ett armband och en lös berlock till en kompis som ska få det imorgon. Plus att det blev 4 extra armband gjorda.
 
Så nu är jag helt slut och somnar vilken sekund som helst. Så det får bli ett besök på toaletten och sen kudden..
 
Kram Sofia

Set med Shamballapärlor

Så himla fint nu till sommaren! Får nog bli ett sådant här set till mej själv, älskar halsbandet!
Detta är redan sålt!
 
 
 
 

Måndag

Panda avvek lite från rutinen idag på morgonen, istället för att väcka mej 06.15, så väckte hon mej 05.15.. Jag försökte först tala om för den lilla hunden att vi har inte återgått till vintertid än, men när det inte hjälpte så fick jag ju snällt släpa mej själv ur sängen och gå ut med den lilla huliganen.. Pimmen vaknade naturligtvis också och skulle följa med ut. Så nu sover de bägge två som små grisar och jag kunde inte somna om igen.. Det är tur att de är söta..
 
Nu tänkte jag vila till klockan blir nio, sen ge hundarna frukost.. Byta om till lite lämplig solningutstyrsel och lägga mej på gräsmattan och jobba på min allmer vitnande hy.. Finns det inte stödgrpper för såna som jag? "Vi som aldrig blir mer än bleka"..
 
Kram Sofia

Söndag

Blev väckt 06.15, som vanligt av en liten svart-vit luddig sak som tyckte att det var dags att gå ut i solen.. Så få fick vi väl göra det.
 
Dagen tillbringade hemma i lugn och ro, städade och låg i solen och bara hade det gott. Småhundarna var lite väl glada så de fick vara i sin lilla "hage" medans jag försökte få lite, lite färg på kroppen.
 
Åkte in ut till stallet förens klockan 19, fick då åka svängen bort till macken också.. Tanken ekade skrämmande tom och dunken var inte påfylld. Men jag tog mej ända dit och när tanken var full igen styrde jag ut mor stallet.
Lucky fick vila och Millie och jag jobbade på ridbanan. Hon tyckte att jag var ap-jobbig som ställde krav på henne. Men släppte fint efter en liten stund och gick riktigt avslappnat. Lyckades hålla högergaloppen i två hela varv, men nästa gång jag ska jobba henne i galoppen ska jag rensa ridbanan på cavalettis och hinderstöd först, så jag inte behöver fundera på att styra runt allt sånt, räcker med att behöva koncentrera sej på att få henne framåt och stadig.
Men jag tycker hon var superduktig igår min lilla dressyrhäst.. <3
 
Kom hem och maten stod på bordet, skönt att bli bortskämd ibland..<3
 
Kram Sofia

Mitt i natten

Här sitter jag och kan inte sova, fast nu börjar ögonlocken bli bra tunga så snart är det nog dags för mej att sussa ett par timmar också. Så jag orkar med morgondagen.
 
Jäkla massa knott ute ikväll, de små jävlarna bet mej överallt när jag var i stallet. Glad att jag har flugtäcken att lägga på hästarna så de får lite mer skydd än med bara spray.
 
Millie och jag tog upp matchen med longeringen idag igen. Nu har jag väntat och gett henne tid, enbart jobbat med henne lös och verkligen lärt mej hennes signaler och hon kan nu mina. Så idag körde vi. Och visst gick det, till slut och på vårat egna speciella sätt. Duktiga tjejen, ibland får man vara lite påhittig för att få saker att gå som man vill.
 
Lucky och jag tog en liten kvällspromenad, helt lagom varmt och riktigt gott.. om det inte hade varit för de satans knotten. Lucky ska få ta det lite lugnare denna veckan nu innan vi åker. Ska motionera henne ändå, men lite lugnare än vad jag har gjort nu senaste tiden. Sen blir det massa träning hela sommaren!
 
Kram Sofia

Lördag, bara en vecka kvar..

Om exakt en vecka är jag ute i stallet. Packar/städar det sista och rider både Millie och Lucky. Fram på dagen kör vi Millie till Fredriksdal för bete.
 
Jag planerar att göra det mesta klart på torsdag, det är i princip den dagen jag kommer ha tid till att fixa allt. Annars är alla dagar nästa vecka rätt fullbokade.
 
Det blev bara Luckys om fick motion igår, jag kom till stallet senare än vad jag hade tänkt och regnet hotade hela tiden med att börja trilla från himlen. Det kom en liten skur medans jag red Lucky, men jag var så fokuserad på henne och träningen att jag märkte det knappt. Red faktiskt Lucky på hackamore och det gick riktigt bra. Fick ungefär samma effekt som jag får på ett stångbett. Många fattar inte hur skarpt bettet faktiskt är.
 
 
Lill-Panda har försmodligen fått in något skräp eller petat/stuckit sej i ögat och det rinner och kliar. Stackarn, tvättar med ljummet vatten och hoppas det lindrar och blir bättre snart. Hon är tack och lov inte svullen, men lite röd längst in vid ögat mot näsan sett.
Blir det inte bättre så får jag be veterinären ta en kik på henne på tisdag när Pimmen har sitt besök.
Så fram tills det är bättre får hon hålla sej i skuggan, inget direkt solljus i känsliga ögon!
 
Skogspromenaden igår..
 
Panda sötnos och sen mitt senaste halsband till höger.. Nya favoriten!
 
 
Idag får bägge hästarna komma ut i skogen. För Lucky som jobbar hårt nu det sista blir det en promenad på nån halvtimma, bara så hon får komma ut och röra på sej dagen efter ett hårdare träningspass.
Millie och jag tar sällskap med Joanna och Ricky, för oss blir det en lite längre tur med trav och galopp. Fortsätter att rida på full cheek bettet då det verkar passa henne bra!
 
Kram Sofia
 
 
 

Fredag

Solen skiner och jag är ledig! Hur gott är inte det? 
 
Åker ut till stallet sent i e.m. Ska komma en regnskur mitt på dagen och den missar jag helst. Sen har jag insläppet i stallet idag så jag kör ridningen samtidigt. Ska jobba bägge från marken ialla fall idag.
 
Det var riktigt lugnt på jobbet igår, vi var klara tidigt med all städning och kunde fixa och greja med lite annat istället. Men långtråkigt blir det knappast, bra arbetskamrater och trevliga stammisar så går tiden ganska fort ialla fall.
Sista passet innan jag åker jobbar jag nästa fredag, 12-21 så kommer väl va redigt trött på kvällen där sen.
 
Trots att jag är ledig nu fram till torsdag nästa vecka så har jag att göra, finns en del folk man vill hinna träffa innan jag åker + att en hel del ska ordnas innan också. Måndag blir det fotning med Joanna, Emma och deras två hästar. Ska ha ut hovslagaren som fixar Lucky och Millie. Kommer tisdag nästa vecka, Pimmen ska på återbesök på Smådjurskliniken. Även det tisdag. Jag ska en sväng till Gränna på onsdagen. Torsdag blir det städning och packning ute i stallet.
 
Helgen är än sålänge ganska lugn, förutom att jag förmodligen får lite besök imorgon av mamsen.
 
Kram Sofia
 
 

Torsdag

Näst sista jobbdagen på VIP innan jag åker för sommaren. Efter ikväll är ja ledig ända fram till nästa fredag..
Ska börja lite tidigare idag och naturligtvis både sov jag längre än vanligt och sen krångla mopeden och ville inte starta så jag kom iväg mycket senare än planerat. Men jag hann motionera Lucky och pyssla med Millie som jag hade tänkt.
 
Så himla fin <3
 
Lucky longerade jag först och sen red jag henne barbacka en stund, ville inte riktigt samla sej så mycket som jag ville i galoppen, men var ändå luftig och fin. Hon var väldigt trött när jag tog in henne (sover ute sen i söndags) så det kan bero på det. Har ju inte varit jätteroligt väder inatt. Jag är väldigt glad att jag åkte upp till stallet efter jobbet och la på dem täcken.
 
Kram Sofia

Onsdag

Snart har redan halva veckan gått och det är inte långt kvar innan det är dags att bege sej mot västkusten för sommaren. Jag vill att tiden ska gå fort på ett sätt och på ett annat så får det gärna gå sakta så jag får mer tid hemma med Millies utbildning. Men det ska bli skönt att låta henne få lite semester, äta på sej det sista och bara ha det gott. Jätteponnyn tar jag med mej och det blir trimmning hela sommaren! Sen får hon lite semester när jag kommer hem i augusti.
 
Hann rida bägge hästarna igår, Millie fick ett pass på ridbanan och det gick väl sådär. Hon lyckades på nåt jäkla vänster få in bettringen i munnen och efter det hade hon mer eller mindre damp och ville inte prata med mej mer. Så idag byter jag bett så får hon ha Luckys full cheek bett. Funkar hon bra på det så får det bli till att köpa ett sådant till henne också. Lucky älskar ju sitt och det är det hon går överlägset bäst på!
 
Lucky och jag tog en blöt sväng i skogen, skuttade mellan pölarna men klarade oss ifrån det värsta regnet. Fröken var pigg och gjorde galoppfattningar som en stjärna. Så otroligt stark!
 
Hann med en promenad på lite över en timma tillsammans med småtjejerna igår mellan regnskurarna. Trodde de skulle vara trötta och nöjda när vi kom hem igen. Nöjda var de nog, men speciellt trötta var de knappast..
 
 
Tänkte åka ut till stallet om nån timma. Jobbar 17-22 ikväll. Likadant på torsdag och sen är det ledig helg igen!
 
 
Kram Sofia

Tisdag

Varför ska man vakna klockan sex när man är ledig? Lika bra att gå upp och släppa ut hundarna som naturligtvis på en millisekund upptäcker att matte är vaken och blir akut kissenödiga bägge två. Dumle däremot tar det hela med mer ro och tycker nog egentligen att det är för tidigt att gå ut redan vid den tiden, men följer snällt med när man ber honom.
 
Gårdagen var varm, riktigt varm! Åkte upp till stallet halv elva. Ingen mockning då Lucky är ute på nätterna nu. Började med att löslongera henne, hon var seg som kola så efter en halvtimme hämtade jag tränset och min hjälm och hoppade upp barbacka istället. Då blev det fart på damen, hon jobbade jättefint och galoppen vi fick till var så nära perfekt den kunde komma. Idag får hon en tur i skogen och bara ha det gött!
 
Millie fick vila, då jag inte ville vara borta från hundarna längre än nödvändigt. Men en snabb "fika" i gröngräset hann vi med.
 
Fick hem materialet till nya serien igår, supernöjd med alltihopa och det blev så fint. Kunde inte motstå att börja använda ett på direkten. Jag valde färgen Crystal AB!
 
 
De hade utlovat regn idag, men än sålänge skiner solen och det var riktigt varmt och skönt på morgonen. Det ska bli kanonväder framåt nu säger de ju. Enda dagarna som det ska bli sämre än idag och på torsdag. Men lite regn behövs ju alltid, särskilt om det ska bli så varmt som det är sagt. Kommer torka och bli risk för gräsbränder väldigt fort om inte marken får lite nederbörd emellanåt.
 
Kram Sofia

Glittra mest i sommar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny vecka

Idag jobar jag kvällen på VIP, 17-22. Så jag har hela dagen hemma i solen. Var riktigt varmt ute redan när jag släppte ut hundarna strax innan sju. Satte mej på trappen i solen och hade det gott en stund innan vi gick in igen och satte oss i soffan. Nu sover de alla tre och jag funderar på om man skulle försöka sej på lite frukost snart.
 
Ska åka ut till stallet en snabbis om nån timma, Lucky har gått ute inatt så ingen mockning och hon är nog mer än nöjd skulle jag tro. Kändes härligt att veta att fröken redan var ute när jag vaknade imorse och solen strimmade in genom persiennerna i sovrummet.
 
Om två veckor börjar min första hela dag nere på kusten, vi kör över Millie till Fredrikdal lördagen innan och Lucky, jag och småtjejerna åker söndagen. Snart är det dags att börja kika igenom allt som ska med och packa. Men jag känner ju mej själv rätt bra och jag kommer säkert stå här lördag kväll och inte ha koll på någonting, hur bra jag än har planerat det hela.
 
Kram Sofia

Nya smycken!

Lite jag pysslade med i lördags! Allt är till salu. De ljusgröna öronhängena är tingade redan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 Juni

Sitter och kikar på Pimmen som ligger utsträckt utmed Tobbes sida, bägge sover som grisar.. Så himla skönt att se henne så avslappnad, utsträckt som hon brukar med alla fyra benen rätt ut. Idag har hon varit mycket piggare, skällt, åt upp all frukost på en gång och blir mer och mer som vanligt. Även om hon fortfarande inte orkar sålänge.
 
Vi ska strax åka iväg på lite äventyr tillsammans med Dumle.. handla lite på vägen tillbaka och sen käka tacos och ha filmkväll hemma i soffan ikväll..
 
Millie fick ett pass på ridbanan och var superduktig, galopperade i bägge varven idag. Inte länge, men tillräckligt för att se att det gick att kräva lite av henne. Helt underbar galopp har hon, så luftig..<3
 
Lucky fick en snabb sväng i skogen, vara bara ute ca en halvtimma, men det räckte idag. Tog en kort galopp i en uppförsbacke på vägen hem. Lät henne galoppera riktigt sakta och bara jobbade på balansen och rytmen. Så himla underbart fin va hon, hon har blivit så satans stark i kroppen nu det sista.. Älskade skrutteponnyn..<3
 
Kram Sofia

RSS 2.0