Stockholm tur och retur

Precis hemkommen från Stockholm, där jag bland annat besökt Skråmstad Stuteri och fått se flera fina hingstar, bl a Scarlett Knight, Tap In, Majesty of Rock m.m m.m
 
Åkte förbi stallet på hemvägen och tog in mina tjejor, tanken var att de skulle gå ut igen, men Lucky såg helt slut ut och bad i princip om att få vara inne så då fick de vara det. Millie var inte 100% nöjd, men tror hon lugnar sej när hon ser att Lucky inte stirrar upp sej. Alltid läskigt att sova inne första natten på ett nytt ställe. Så jag får ställa klockan till imorgon, ta en tidig morgonpromenad upp till stallet med alla fyra småtrollen och släppa ut mina tanter.
 
Blev så glad när jag skulle hämta dem i hagen och de stod och kliade på varandra, det är bra för hästar att flytta tillsammans, de blir så tajta då. Så skönt att se att de har blivit såna kompisar...<3
 
Nu ska jag strax gå och lägga mej, det behövs. Men först en kopp the och lite vanlig dricka, känner att min vätskebalans är lite fel.
 
Kram Sofia

Well I´m back..

Och det känns som att jag har orken som behövs för att börja blogga igen.. Mycket har hänt i mitt liv den senaste tiden och att gå in på alla små detaljer är både tidskrävande och inget jag känner är nödvändigt att dela av mej av just nu. Tids nog kommer hela bilden att klarna..
 
Jag är tillbaka på min gamla hemort, bor hemma hos mamma för en tid framöver tills jag hittar en lägenhet, när det blir vet jag inte, det ska bli rätt också med tanke på att mina småtroll aldrig bott i lägenhet innan och vill inte att de ska bli stressade för att det springer en massa folk i trapphuset hela tiden.. Stressad rallyråtta = skällande rallyråtta.
 
Hästarna bor uppe i mammas stall i Spånarp, de flyttade hit idag.. Vi har slavat med lösdriften nu i ett par veckor, tyvärr har jag inte kunnat åka över riktigt så mycket som jag hade önskat, men vi fick det tillräckligt klart i tid.
 
Själv är jag påväg till Stockholm, tåget gick från Nässjö 18.28 och jag ska vara framme strax innan halv tio. Ska bara vara borta över natten och imorgon. Ser fram emot det hela och det blir ett välkommet avbrott i mitt liv.
 
Kram Sofia

De senaste dagarna..

 
 
 
 
 
 
 

Lösdriften Del 2

Det ser inte mycket ut för världden, men det går framåt.. dessa är tagna precis innan vi startade upp dag 2. Hann långt denna dag, nya foton kommer nästa gång jag åker över!
 
 

Vi bygger lösdrift..

Det finns att göra..
 

Foton från kusten


RSS 2.0