Lördagskvällen...

Sitter i soffan och försöker hålla mej vaken tills älsklingen kommer hem, Donna ligger jämte och vilar. Vi har varit ute och hittat en ny promenad-runda. Vill ju inte gå samma jämt, då blir man ju lätt uttråkad...
.
Har varit fruktansvärt trött hela dagen, somnat till flera gånger på bussarna. Ska bli så skönt att vara ledig imorgon och på måndag. Imorgon blir det stallet i lugn och ro också, hade tänkt rida idag, men orkade helt enkelt inte...så dom fick vila...
.
Ludde stackarn fäller som sjutton, (ger mej iofs hopp om våren) det kliar och har sej på hela honom, lille hårbollen... Han har ju alltid så jobbigt under fällnings och sättningsperioderna. Får hoppas att han inte fäller för fort bara, vill ju inte att han ska gå och frysa om det blir kallare igen. Men dom brukar ju vara duktiga på att reglera det där själva.
.
Va faktiskt lite att göra på jobbet idag under lunchen, det är skönt att det börjar bli lite mer att göra, man blir så himla slö och uttråkad annars.
.
Kikade på slutet av Melodifestivalen innan, även att jag bestämt mej för att inte titta på det iår, gillade sångnumret framfört av Dolph Lundgren. Dom var ju en ganska spännande trio dom där tre.
.
Nehe, ska gosa ner mej i soffan och vänta på Tobbe.
.
Kram Sofia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0