Fredag, bygga, måla, harva... allt på en gång!

Ska strax åka in till stan och inhandla byggmaterial till sadelkammaren. Tobbe har i princip reglat färdigt "inneväggen". Nu skall det reglas för isolering på ytterväggar och skivor, vindplast och insolering skall tas hem. Vi ska även ta en sväng förbi Ikea och se om dom har någon bra diskbänk både till sadelkammaren och ut till själva stallet.
.
Mamma och jag har skrapat f'ärg och målat ett par dar nu, så himla snyggt blir det. Ska ta lite kort på det idag så ni får se färgen som blir på de murade väggarna ialla fall. Sen blir det ju annan färg på alla "inneväggar" och galler/foder.
.
Och i tisdags kom lilla Nora till oss.... Vi var och hämtade henne på eftermiddan och det första hon gör är att hon trampar nästan av sej en sko i transporten. Såg att 1 söm satt lite dåligt när vi gjorde henne iordning, men skon satt fint. Så trots rejäla transportskydd lyckas hon förmodligen ställa sej på sömmen eller skokanten och trampa på skon. Så den plockade vi bort när vi kom fram. Men Mats var ju på plats redan dagen efter så vi skodde om hela henne. Lika bra!
.
Ludde och Lucky kände igen henne direkt och hon och Ludde har stått tätt tillsammans hela tiden sedan hon kom. Sanny är jättesur för att hon inte får komma och hälsa på den nya hästen och hon stjäler ju faktiskt henne valack....=P Maxen är som vanligt, han kikar lite intresserat, men tycker väl att det inte var nåt att hetsa upp sej för.
.
Nya padockharven kommer bli kanon när allt gräs är borta. Vi skulle åka och köpt en minitraktor med skopa idag på morgonen, men när jag ringde tillbaka idag så var den redan såld, tyvärr hade det blivit ett missförstånd, för vi hade egentligen första tjing på den.... Typiskt...=(
.
Men vi får väl leta vidare..=D...
.
Ja, vad har vi gjort mer under veckan förutom att jag har jobbat....Säkert en massa som inte jag kommer på just nu...
.
Nehe, dags att sätta fart!
.
Kram Sofia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0