Mitt i natten..

Det här inlägget hade kunnat bli hur långt som helst.. det är nog två veckor sedan jag skrev här sist och det finns en mycket bra anledning till det.. Strax innan klockan tolv den 10 mars blev jag misshandlad utanför jobbet när jag var ute för att slänga soporna.. någon tyckte att jag förtjänade att få en hand runt halsen och huvudet indunkat i containern som står på baksidan.. i ca 15 minuter låg jag avsvimmad ute innan jag kvicknade till och lyckades ta mig in.. hur jag kom in minns jag inte, där är min första minnerlucka.. Jag hade tydligen sagt till Louise (som hittade mig sittandes på golvet på lagret) att hon skulle ringa 112.. sen ny minneslucka och då sitter jag inne på personaltoaletten.. förmodligen för att jag mår så fruktansvärt illa.. Polisen är först på plats och strax därefter kommer även ambulansen, det blev en natt för mig på ryhov där det konstaterades att jag hade haft en enorm tur. Klarade mig undan med ett skrubbsår i pannan, en skada på en sena i nacken och en rejäl hjärnskakning.
 
 
Jag var hemma från jobbet onsdag-torsdag men sen var jag tillbaka igen på fredagen.. på någon skakiga ben.. inte förens nu, två veckor efter misshandeln börjar jag känns mig som mig själv igen.. Men det kommer nog ta ganska lång tid innan jag känner mig helt trygg med att gå själv ute när det är mörkt igen, oavsett vart jag är.
 
Jag får uppdatera er med lite mer om vad som har hänt det senaste när jag vaknar imorgon (lite senare idag).
Men det har varit lite berg och dalbana upp och ned ett tag.. men det finns ljusglimtar i allt och jag gör mitt absolut bästa för att hitta dessa..
 
Kram Sofia
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0