Så var det kväll..

Och vilken bra dag det har varit.. Fick sova till ialla fall halv nio imorse, sedan satt hantverkarn på första våningen igång med renoveringen av mittenlägenheten.. Låg kvar en stund, men sen var det två småtjejer som ville ut och morgonkissa så det var bara att masa sig upp och klä på sig..
 
Latade mig fram till strax efter halv elva, sen tog jag tag i det som behövde göras här hemma.. Sen upp och mötte upp Mia och Jossan på Ica. Handlade lite till helgen och de köpte färg. Hem till mig allihopa, Panda är så söt.. Trots att det kommer två andra, hon har träffat bägge innan och Mia går ju ut med den ett par gånger i veckan så ser hon bara mig. Hon klättrar på mina ben och vill ha kärlek.. Pimmen hälsar ju glatt på alla, men Panda är verkligen min lilla fluffboll, det går inte att ta miste på.. <3
 
Fixade käk så vi åt hos mig alla tre, kasslerlåda och ris.. väldigt enkelt, men jäkligt gott! Medans maten stod i ugnen slängde jag i färg i håret på både Jossan och Mia. Resultaten blev lite varierande, Jossans blev väldigt bra, men Mias får vi nog färga en gång till..
 
Traskade bort till stallet framåt eftermiddan, Jossan var snäll och rastade mina småtjejer innan hon åkte till jobbet.. Sen var hon en riktig gullunge och diskade lunchdisken medans jag var borta.. <3
Blev ett träningspass på 35 min med finaste Lucky, underbara ponny! Så lycklig att hon fick ett "riktigt" arbetspass igen.. Öronen framåt och ville bara mer och mer hela tiden..
 
Ikväll blir det nog till att försöka sova tidigt, vill att fredagen ska komma.. Sticker till stallet på morgonen, sen kommer Emelie förbi.. Blev lite fel i planeringen (det va något hö som va olydigt) så det får bli imorgon istället för ikväll..
 
Tänkte försöka hinna/orka byta gardinerna imorgon också.. Nu är jag mer än trött på julgardinerna.. Måste ha upp fönsterlamporna i vardagsrummet och köpa en ny till köket också.. eller vänta nu, gjorde jag inte det!? Hmm.. får kolla upp detta!
 
Föresten, ett filmtips! The other woman, superbra och riktigt rolig!
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0