Måndag

Ny vecka, nya möjligheter.. Idag är det dock tråkväder med halv storm som började redan igår kväll när jag gick från jobbet.. regnade en del på dagen igår också, men jag klarade mej hela promenaden ner till stationen från VIP, hann lagom ner för trappporna vid stationen så öppnade sej himlen och jag hade ett fint skådespel av blixtrar och hörde åskan på håll hela vägen dit.
 
Jobbar hela helgen, lördagen började med alla pensionärernas gnälliga dag, avslutades med onyktra norrlänningar och gnälliga barnfamiljer (ja, både barn och föräldrar vad gnälliga). Blev upphämtad av Emelie efter jobbet och efter att ha inhandlat lite proviant så inledde vi tjejkväll med massa skratt och lite skitsnack.. Kom inte i säng förrens efter klockan ett, blev väckt av telefonen som rigde strax innan halv fyra och i mitt halssovande tillstånd så svarade jag ju och lagom när jag lagt på kommer Zorba (Emelie hund), puttar upp dörren och hoppar rätt upp på mej i sängen.. Hör i bakrunden hur en katt gallskriker som om hon blir mördad.. men inget mord, däremot 3 små luddiga kissungar blev det under den natten..
 
Söndagen var lugn på jobbet, nästan lite för lugn stundtals.. Men fick två pass till i veckan (första redan idag och sen fredag), det klagar jag inte på!
 
Möttes på stationen av min mor som hade med sej Panda, Pimmen och Lisa.. Det va tre väldigt glads må hundar som tryckte sej mot burgallret när de såg mej.. Skönt att känna sej saknar. Åkte förbi stallet och pussade lite på hästarna och blev välkomnad hem av ytterliggare två små huliganer, Hugo och Mimmi.. Sen och efter lite kvällsmat blev det en varm dusch och sen krypa ner i sängen framför datorn.. Tog inte lång tid innan jag somnat..
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0