Skitväder!

Det är precis vad det är.. riktigt skitväder!
 
Va uppe hos hästarna strax efter halv nio i morse. Bägge småtjejerna va med, väl inpacketerade. Panda i regntäcke och Pim i både stickad tröja och regntäcke över det. Ändå fick jag inte med mej Pimmen på promenaden.. Fyra var vi som begav oss ut idag, alla hästarna var med, förutom Jaspis som dock inte alls klagade på att få stå inne och käka hösilage medans vi andra mötte regnet och blåsten i skogen. Ronya fick rida Lucky och jag gick med Millie, har lämnar in hennes sadel på Charlies så att de ska kunna kolla skruvfästena till koppjärnet, den ena har spruckit helt och den andra gav väldigt misstänksamt knarrande ljud ifrån sej.
 
Behöver jag säga att det var fyra små hundar (mammas två små va också med) som däckade gott efter lite frukost när vi kommit hem igen.. De sover fortfarande och snart tror jag att jag måste väcka dem så de får gå ut och ialla fall kissa lite. De uppskattar verkligen inte regn, allra värst är Pimmen som nog inte skulle vilja bli tvingad att gå ut alls sålänge det är sådant här väder.
 
Lämnade Lucky och Millie inne med sitt frukosthö, så får de gå ut lite senare igen. Tror bara de tycker att det är skönt att få stå inne ett par timmar nu medans det värsta vädret drar förbi. Imorgon har de lovat sol, vilket är väldigt välkommet!
 
Kram Sofia
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0