Onsdag

Gårdagens underbart fina höstväder har idag ersatts av gråmulen himmel som hotar med regn.. Men det är hyfsat varmt ute så jag klagar inte.. Jag och tjejerna har varit ute på en kort morgonrunda och nu tar vi det lite lugnt.. Tänkte få lite gjort vid datorn innan Andreas kommer hem under lunchen, sen tar jag och småtjejerna en långpromenad efter det..
 
Blev en promenad runt sjön vid stallet igår med Lucky och tre små glada hundar.. Det är helt otrolig skillnad på Pimmen nu sen jag börjat ha mer "kläder" på henne när hon är med i stallet. Från att ha suttit i stallet och kurar och bara ha gnällt och velat in i bilen så är hon nu med i skogen och far runt som en dåre i stallet med de andra. Enda undantaget är om det regnar, då stannar hon helst inne under tak.. Men vem gör inte det!
 
Lucky lyckades fastna på bild också, men där sa min mobil stopp och ville inte samarbeta, så det fotot följde inte med över till datorn.. Liza är så jäkla liten så hon fastnade inte alls..
 
Åkte över till Boxholm framåt eftermiddan med det vanliga tåget.. Lite gott käk och en film + två avsnitt av en serie vi börjat kika på. Nu såg jag iofs inte så mycket av sista delen av filmen (den nya apornas planet) då jag var helt slut efter ett mer eller mindre stort raseriutbrott tidigare på dagen så jag halvsov (nåja stensov) mej igenom hela sista halvan.. Men filmen va säkert jättebra!
 
Kram Sofia
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0