Torsdag

Strax blir det sängen och sova ett par timmar innan klockan ringer imorgon. Denna dagen inleddes med hundrastning och sen satte jag igång och städade. Röjde undan och drog sen över golven med dammsugaren och moppen. Dammtorkade en snabbis och började sedan med hundmaten.
 
Fick lite besök av Samantha med sina två vovvar idag också. Dumle blev jätteförtjust i hennes schäfertik och gjorde allt för att få igång henne till lite lek. Panda blev bästis med lilla Wilma, lilla blyga Panda som inte brukar leka direkt med nya hundar busade på och tyckte det var jättekul med en ny kompis.
 
Åkte ut en snabbis till Almenäs och hjälpte till med en sadelutprovning innan Tobbe hämtade mej. Direkt ut till mina pållar och fixade iordning. Tog en kortispromenad med Milla, på vägen tillbaka stannade vi till vid kanten av en hage så hon fick beta en stund. Uppskattades mycket av fröken dressyrhäst som mumsade och frustade och var väldigt nöjd.
 
Födelsedagsbarnet Lucky fick en extra morot och lite mys i hagen, i övrigt fick hon vila. Igår tog vi en vända i skogen på en timma, massa galopp på en väldigt, väldigt pigg Lucky. Hon försökte till och med tappa mej i skogen vid ett tillfälle. Skyggade för till synes ingenting, men matte hade klister i röva (eller starka benmuskler) och hängde med. Mattes buseponny som är så pigg och glad..<3
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0