Söndag, sol och ledig dag!

Somnade ganska kvickt i soffan igår kväll.. med kläderna på och utan kudde. Panda väckte mej strax efter fem och påpekade att dessa sovformer var faktiskt inte okej (för henne).. Hon ville minsann ha ett stort fluffigt täcke att krypna ner under! 
Jag släppte ut dem en snabbis och sen kröp vi ner i sängen. Panda ner under täcket och Pimmen la sej på mej som vanligt. Sen somnade vi gott allihopa och sov ända fram till strax innan nio. Alltid när jag vaknar försent så har jag en satans huvudvärk, idag var inget undantag. Men eftet lite frukost, fruisk luft och solsken är den nu nästan helt borta. Började lite i trädgården, men gav snabbt upp igen. Kroppen är arg, jättearg! Känner mej som en överkörd fiskpinne ungefär..
 
Jag hann med allt jag skulle igår ialla fall och var på plats utanför jobbet tio minuter innan jag skulle börja jobba. Slutade 20.20 och körde då hemåt, underbart att det inte är mörkt vid den tiden. Kom en kille från Nässjö lagom en stund efter det att jag kommit hem och kikade på kanoten, så nu är den såld. Har vi inte använt den på två år och den kommer inte komma till användsning denna sommaren heller så kändes det onödigt att ha kvar den. Den tar ju ganska stor plats.
 
Hann ialla fall med lite mys och borstning i hagen med mina två tjejor i stallet. Inga bra bilder på mej (katastrofala egentligen), men det bjuder jag på. Är man trött, sovit med gårdagens smink, ej nyduschad och stressad som en ko, då får man se lite sliten ut så tidigt på morgonen.. 
 
 
 
Det gick bra att jobba, var väldigt lugnt förutom ett gäng med ett 40-tal mc-killar som kom in. Kom iväg från jobbet 20.30 och var hemma till nio.
 
Kram Sofia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0