Fredag

Trött som en gnu efter att ha jobbat sedan klockan 13 idag, förmiddagen var stressig. Sådär som det lätt blir när man ska hinna med att både rasta hundarna ordentligt och åka upp till stallet och fixa med hästarna, någonstans däremellan ska man helst hinna äta och duscha också.
 
Det blev Lucky som fick ett litet pass på banan idag, red barbacka och jobbade skritten och traven idag. Koncentrerade mej på att få lös höfterna, få upp rörligheten och sätta henne på bakdelen. Tycker att hon gick jättefint och kämpade på bra. Sen att hon fick för sej att det bodde monster i ett träd utmed ena långsidan av ridbanan och höll på att "tappa" matte i ridbanegruset är en annan sak. Det glömdes av ganska snabbt när hon visade sej från sin bästa sida och böjde, tog i och trampade på långt in under sej med bakbenen..<3
 
Millie fick komma in och käka, bli insmord och sprayad och sen på med ett flugtäcke som skydd. Flugorna vid lösdriften går nog på anabola eller något annan hälsovådligt, de är stora som gråsparvar och ilska som illrar på uppåttjack..
 
Var hemma i lagom tid så jag hann äta lite granna, göra mej iordning och sedan åka iväg till jobbet. Ville ju inte åka tidigare än i onödan heller, vill ju att hundarna ska vara ensamma så lite som möjligt!
 
Imorgon blir ännu stressigare, börjar en timma tidigare än idag och ska hinna med stallet innan det.
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0