Söndag

Idag har vi kört vidare med städning, upprensning och tillfixning av stallen och gården. Ridbanan är ju fin och ska bara sladdas tisdag kväll. Vi har skrubbat och krattat, skruvat och sopat m.m m.m. Så nu är jag gott trött och mör och imorgon ska vi på´t igen..
 
Lucky fick springa av sej på ridbanan. Hon hade mer energi i sin lilla kropp än vad jag hade räknat med så det blev lite racing i galoppen.. Milla fick komma in och bli rejält avborstad och massa mys. Hon stod nästan helt blickstilla hela tiden, lyfte alla fyra tassarna snällt och tyckte livet var superbra. Massa folk och nya hästar att kika på, huvudet högt hela tiden och näsborrarna på spänn, redo att hälsa på vem som än kom in genom stalldörrn!
 
Damen har lyckats göra något på vänster fram i hagen, lite tjock vid sidan av senan högt upp. Inte mycket, men lite svullen och llite värme. Så det fick vi kyla lite för säkerhets skull.. 
Sen provade vi nya skydden innan vi gick ner och kikade lite på ridbanan. Fröken tycker att ridbanan var spännande, först lekte vi lite.. hon följer mej som en liten hund. Sen kikade vi på den andra nya hästen som kommit idag när det for i hagen. Sen mös vi lite innan vi gick in igen. Efter lite käk i krubban så fick hon gå ut igen. Jättenöjd!
 
Tröttis i solen..<3
 
 
 
 
Totalt gräslig bild på mej, men ville bara visa hur lätt det är att ta kort på Milla, hon sitter helst i knät..<3
 
Panda håller koll på Milla..
 
 
Keramik och Lucky blev lite närgångna..
 
Kram Sofia
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0