Oväder

Vädret är riktigt dåligt, var rätt att mina rallyråttor skulle blåsa ifrån mej nu när vi var ute nyss. Men jag behöver inte be dem om att komma med in två gånger ialla fall.. de gör det de ska och sen vill de in. De tycker inte om regn. Men vem gör det i den här formen? 
Det har blinkat ett par gånger i lamporna så jag är väl lite beredd på att strömmen går ikväll om det inte lugnar sej. Vi brukar få strömavbrott här ute ganska lätt när det är dåligt väder. Men som tur är kommer det oftast snabbt tillbaka igen.
 
Nu tänker jag inte gå ut mer innan det är dags för sista rastningen för hundarna. Sitter inne i soffan och myser under en varm filt tillsammans med hårbollarna. De blir alltid loja när vädret är tråkigt, men det är skönt. Då behöver man inte ha dåligt samvete för att de inte kan vara ute och bröta av sej. De fick ju en långrunda i stallet innan idag, hade med dem när jag red och vi var ju ute i över en timma med både trav och galopp.
 
Känns skönt att veta att min pärla fick komma in lite tidigare och står inne i sin box och mumsar grovfoder.
 
Om man skulle ta sej en kopp the kanske? Tänkte att den huvudvärk som smög sej på mej i eftermiddags skulle ge sej, men den är envis så jag får nog leta upp huvudvärkstabletterna.
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0