Torsdag

Har mycket jag ska hinna med idag.. Imorgon kör jag och mamma första vändan med grejor till Mullsjö. Men det blir bara kartonger som inte är så tunga, möbler och de tunga kartongerna tar vi på lördag när vi är flera som kan bära..
 
Klockan nio ska vi vara med Panda på Smådjurskliniken imorgon, innan dess ska vi hinna upp till stallet och släppa ut. Men det ska gå ganska fort, slänga ut hö, på med täcke och sen ut med dem.. slänga ett öga på vattnet så att det inte frusit..
 
Transporten ska få nya vinterdäck ikväll sen så är också den redo för attr anta vinterväglaget! Vi kommer förmodligen att köra med två kärror på lördag om vi inte får in allt i transporten så hakar vi på gallerkärran bakom saaben..
 
Vädret är helmysko idag, ena sekunden regnar det i nästa så vräker det ner snö. Tror inte det har bestämt sig riktigt för om det ska vara vinter eller höst.. Men när jag flyttat färdigt får det gärna komma snö, inte flera meter med ett fint lager nu veckorna innan jul som kan ligga till efter sportlovet, sen kan det smälta bort kvickt och bli vår..
 
Panda och Pim har börjat märka av att det är något som är på gång att hända.. Panda är lite deppig och extremt "mammig", Pimmen ligger mycket ute i hallen och verkar vänta på något.. Men nu är det inte lång tid kvar, sen är vi på plats i nya lägenheten och ska förhoppningsvis känna oss hemma riktigt fort!
 
Kram Sofia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0