Morrn!

Nu är det alldele strax dags att gå upp och gå en liten sväng med hundarna i snön.. det verkar ha slutat snöa nu tidigt på morgonen som de lovade.. Hoppas att vägarna är/blir röjda så fort som möjligt så vi kommer iväg i vettig tid.
 
Småtjejerna är helt slut, igår när vi kom hem låg de som två utvridna disktrasor i min säng och stensov.. och de verkar inte direkt morgonpigga idag.
 
Igår var vi tidigt uppe, efter rastning och matning av hundar åkte vi upp till stallet, slängde på täcke, ut med hö och sen släppte ut allihopa.. Därefter åkte vi direkt till Smådjuskliniken i Jönköping. Än hade det inte börjat snöa, det var ett par plus och vägarna var jättefina..
 
Panda fick beröm för fin läkning av ögat och nu ska hon fortsätta med sina ena droppar över helgen, sen slipper hom dem. De återfuktande får hon fortsätta med sålänge jag känner att det behövs. De gjorde nytt serum och det ska hon använda tills det är slut.. Återbesök nästa fredag och förhoppningsvis slipper hon operation!
 
Efter veterinären åkte vi till Mullsjö, jag fick äntligen se min nya lägenhet och jag är jättenöjd! Vi tömte hela släpet och sen fick hundarna komma upp en stund och kika (Panda, Pim och Liza) medans vi packade upp några av de kartongerna som var med. Pimmen fick rallyryck och for runt som en dåre ett par varv.. 
 
Efter en sväng till Sandhem (hämtade mitt bord + stolar) + lite käk i Mullsjö så tömde vi även förrådet jag lånat av Mia.. Bar upp allting och när vi kikat igenom det en sväng och pustat så bestämde vi oss för att det var dags att åka hem till Fredriksdal igen.. 
 
Hem och byta skor och andas lite, sen direkt upp till stallet medans mamma handlade.. mockade åt alla fyra, bytte vatten, in med hö och krubbskrammel och sen in med dem. Totalt dränkta täcken, men plus i kanten till deras hållbarhet.. alla var torra under! 
 
Sen efter en varm dusch fick jag äntligen kollapsa i soffan för kvällen.. började känna mig trött framåt halv tolvtiden, däckade såfort jag la huvudet på kudden.. Sovit som en klubbad säl hela natten.. hur skönt som helst! Men det är lite mört i kroppen efter allt bärnade igår..
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0