Måndag

Då har julveckan startat, alla som fortfarande är i skolåldern har jullov och de flesta har väl ledigt eller har tagit ledigt.. Eller har ledigt resten av veckan efter julafton iaf. För oss som är i restaurangbranschen är det dock jobb som gäller, enda skillnanden på VIP mot andra ställen är att vi har stängt julafton och juldagen så då är jag helledig och eftersom jag bytte pass med Jossan så har jag tre dagar ledigt i rad, jobbar idag och sen ledig tisdag - torsdag. Sen är det som vanligt igen resten av veckan..
 
Helgen har varit bra, Andreas kom i fredags eftermiddag.. Hämtade nyckel hos mig på VIP och åkte sedan hem till småtjejerna.. Jag jobbade till 21 och på kvällen blev det först lite tacos och sen kröp jag ner i ett varmt bad.. 
 
I lördags var jag först uppe i stallet och fixade med utsläpp, mockning och mat.. Hem och käkade lite frukost innan vi gjorde oss redo för en tur in till Jönköping.. tog ett par timmar och strax efter fem var vi tillbaka hemma i Mullsjö igen hos småtjejerna.. Vi hade en lugn kväll, tog ett bad och käkade lite innan vi kikade på Pirates of the Caribbean (3:e filmen) på kvällen.. Jag somnade som en stock i soffan lite senare på kvällen och sov som en liten gris hela natten..
 
Söndagen var det upp igen, Andreas ville följa med bort till stallet så vi tog bilen bort tillsammans med Panda och Pimmen.. Fixade allt och åkte sedan hem och käkade frukost.. Tog sen en promenad upp till affären och handlade lite som fattades.. Käkade lite lunch innan det var dags för mig att göra mig iordning för ett arbetspass, Andreas och småtjejerna följde mig till jobbet så de fick en ordentligt promenad mitt på dagen, jobbade 15-22 och det var väldigt skönt att komma hem sen på kvällen.. 
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0