Söndag

Har varit en kanondag, med apdåligt väder.. regnat nästan hela tiden och det har inte småregnat heller, det har vräkt ner.. Hästarna har sett lite lagom olyckliga ut över det.
 
Lucky fick vila idag, då hon fick nya kompisar igen. Sedan Lucky och Pippi bytte till hagen som avgränsar till lösdriftshagen så har Pippi i princip stått där staketet går utmed varandra hela tiden och Lucky har fått gå själv. Så nu gav vi upp, Pippi fick gå tillbaka till lösdriften och Lucky fick gå in i "tanthagen" tillsammans med Keramik och Zorania. Det hela gick väldigt lugnt och fint till, de hittade varandra direkt och stod snart och käkade jämte varandra som om de aldrig gjort annat.
 
Kissekattungarna som fick flytta ut i sadelkammaren igår har fått en liten bebisvakt.. Panda håller stenkoll på dem såfort mamma Mys lämnar den ibland. Hon håller även ett öga övriga tiden också.
 
 
 
Allt som allt så blev det en heldag i stallet med trevligt sällskap och mycket tjöt.. T hämtade mej strax innan klockan sex, körde igång med maten direkt när vi kom hem, käkade tacos och myser med lite tända ljus och så. Nu kikar vi på film och tar det bara lugnt.
 
Imorgon blir det stallet tidigt igen, rida ut en sväng på finaste svart. Hoppas att alla skjutgalna dårar är på jobben elle något annat nyttigt..
 
Kram Sofia
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0