Söndag

Jaha, så var denna veckan strax slut.. T har varit ledig idag så det blev sovmorgon och åkte inte ut till stallet förrens 11.30. Idag fick Dumle följa med till stallet och förutom att han inte kunde sköta sej riktigt nere på ridbanan när vi jobbade hästarna så gick det hela väldigt bra. Han och Sigge blev kompisar direkt och när tikarna fick fundera på det en stund så kunde de också acceptera den nya stora, lurviga lekkamraten.
 
Lucky fick ett pass på ridbanan med tömkörning, hon var lite upprörd över att halva ridbanan var vattenfylld och att den elaka vargen hemifrån satt tjudrar vid staketet och lät varje gång hon skulle springa. Men i det stora hela så gick hon fint.
 
Efter 3,5h var den stora håriga mer än trött, lill-Panda som inte alls tyckte att det var speciellt kul att ha med storebror till stallet (det är ju faktiskt hennes kompisar och stall) var ganska trött hon också. Bägge var mer än lovligt smutsiga, Panda torkade dock nästan helt på vägen hem. Dumel däremot tog det 20 min i duschen innan jag fick någorlunda ren. Han har i princip sovit hela tiden sen vi kom hem, med undantag för de minutrarna det tog honom att käka sin kvällsmat.
 
imorgon blir det stallet riktigt tidigt, T början redan klockan åtta inne i Jönköping. Men det är mysigt att komma ut tidigt och kunna säga morrn till tjejerna. Har inte bestämt vad det blir med Lucky än, men förmodligen en sväng i skogen. Antingen promenad/tömkörning eller ridning.
 
Kram Sofia
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0