Två veterinärbesök avklarade..

Sitter här och försöker få ihop en liten lista till kvällens handling, vilket inte går så himla bra.. Känner att jag börjar bli lite stressad. Ska åka hemifrån halv två, hinna fylla på busskortet innan 14.25, då går bussen till Gränna. Jag och Panda ska åka och hälsa på Sara! Ska bli skitkul!
 
Igår var vi iväg till Husaby med Lucky, överlag kändes det mycket när vi var där, men prognosen är bra och hon ska bli helt återställd efter avslutad behandling. Kotorna var det samma problem med som för tre år sedan, sen behandlade de bakknäna då både veterinären och jag tyckte att hon rörde sej osymetriskt och inte tog ut steget bak, hon hade alltså ingen böjprovsreaktion bak. Sen hade hon en blödning i nedre sneda kotsenbensligamentet som var ny och det är alltså den som har ställt till det för oss, men det ska läka fint och hon ska fungera fullt ut när hon väl är rehabiliterad. Vilket känns jätteskönt. Nu ska vi tillbaka den 12:e igen och göra en ny hältkontroll och hon ska få stötvågsbehandling av framkotorna. Lucky skötte sej exemplariskt på kliniken och charmade alla inblandade veterinärer med sitt enorma lugn. Var flera veterinärer som trodde hon var drogad vid vissa undersökningar för att hon stod så lugnt. Hon är duktig min tös. Det enda som inte var så roligt, var lastningen, damen tyckte inte alls att det var någon bra ide att varken åka till kliniken eller åka hem från kliniken. Men med tålamod och vår vanliga teknik så var hon snart på släpet ialla fall.
 
Idag har Dumle var på återbesök på Smådjurskliniken, allt såg jättefint ut och han mår så bra som han kan. Han ska fortsätta på en lägre dos medicin och sina kosttillskott ett tag till, sen ska jag ha telefonkontakt med behandlande veterinär om ca 2 månader och följa upp. De passade även på att ta blodprov och kolla alla möjliga värden, alla var jättefina. Så just nu känns det jättebra för hans del, han har inte ont och mår på det stora hela toppenbra. Vi fortsätter med träningen som vi har gjort hittills och till vintern blir det vattenträning inne på kliniken.
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0