Lagom till lunchen

Strax blir det lite lunch med T innan han måste åka iväg till jobbet. Ännu en varm dag, men jag klagar inte, hatar att frysa så då föredrar jag detta.
 
Har varit iväg och hämtat transporten precis, den var stor och väldigt ljus så då ska väl damen tycka att det är okej att åka i den. Vi får väl se vilket humör hon är på imorgon. Det är ju nästan ett år sedan hon åkte förra gången, men då gick ju lastningen faktiskt riktigt bra. Pippi får tillgång till gräs och en stooor höhög så hon ska väl ha att göra hela dagen. Tänkte be grannen om hon vill vara så snäll och hålla ett öga på henne också. Men ett par timmar ska hon klara ensam utan problem.
 
Sen blir det lite vila fram tills det svalnar av i eftermiddag. Ska plocka in och göra iordning i transporten, rida en sväng och gå kvällspromenad med dogsen. Plus att det behöver städas och diskas här inne. Så det finns att göra denna dagen också.
 
Imorgon blir det till att gå upp tidigt, klockan ringer halv sex, senast klockan sju ska Lucky så på transporten, 8.30 har vi veterinärtid och det tar ju en liten stund att åka dit också.
 
Kram Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0