Tisdag kväll..

Klockan är ca halv elva en ganska av vanlig tisdag. Dagen har varit lång, efter samtalet från veterinären imorse gick förmiddan åt till att vänta, vänta och vänta. Hann måla ett par element, smågreja lite och käka innan det var dags att åka ut till stallet. Var där till halv tre.
Veterinären skulle komma någongång mellan tre och fyra. Strax efter fyra fick jag ett sms att hon blev sen, en stund efter halv fem kom veterinären inrullade på gården.
Först vanlig undersökning, sen fick jag springa med henne och sen ny undersökning för att se hur mycket det påverkade henne, vilket det hade gjort ganska mycket.
Så imorgon ska jag ringa först Mullsjö och sen Falköping för att se vilket Apotek som har hennes medicin som hon ska äta till slutet av Januari. Hon har fått två olika sorter och den ena är det tydligen så att apoteken får lösa licens på och det hade inget av Apoteken i Jönköping, men Falköping och lilla Mullsjö hade konstigt nog. Skulle ju dock inte tro att lilla Mullsjö har den hemma, så det får nog bli en liten biltur till Falköping imorgon. Så nu är det bara till att hålla tummarna för att medicinen tar och att hon blir bättre snabbt! Fram tills dess att hon är symptomfri ska hon vila sej och absolut inte ansträngas.. Så ingen ridning för mej om jag inte kidnappar en Almenäshäst då förstås..
.
Panda fick följa med ut till stallet, efter ett par timmar ute och efter att ha lekt en lång stund med lille Fropsen så sov hon vansinnigt gott länge här hemma..
.
.
Kvällsmaten idag blev mumsiga pannkakor, sylt och grädde.. Inte dumt alls...
Nu är vi parkerade i soffan framför en lång rad Top Gear program.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0