Stålande väder, strålande humör!

Som ni kanske har märkt som har motivationen för att skriva i bloggen varit ganska låg ett bra tag men jag känner att det faktiskt börjar vända. Jag ska inte lova för mycket, men kanske kommer ni att få lite fler uppdateringar och lite roligare inlägg framöver. Och framför allt fler foton! Min stackars kamera tror väl att jag har glömt av den helt. Men idag, i det underbara vintervädret rastade jag den för första gången på mycket länge. Och det var riktigt kul, inspirationen är tillbaka och idag ska det fotas både hästar och hundar. Och vad kan väl passa bättre än att mamma kommer upp med sina två, fler som kan falla offer för mitt fotande.. Så ikväll kan ni räkna med att få ett inlägg med lite foton i igen.
.
Det är helt otroligt vad lite sol kan göra för humöret. Det måste vara världens bästa lyckopiller, det går helt enkelt inte att vara något annat än glad när solen skiner, ger snön det där underbara glittret, fåglarna skvallrar om vår och solen faktiskt värmer lite på nästippen..
Det är då man bara måste älska livet!
.
Som tidigare nämnt kommer mamma upp idag och följer med en sväng till stallet. Blir lite lunch här hemma före eller efter och så får hundarna busa lite. Det är kalasbra när jag nu fortfarande inte är frisk och inte orkar gå någon långpromenad med dem idag. Så får de utlopp för sin energi genom lek istället.
.
Tobbe jobbar heldag så honom ser man inte förrens sent ikväll. Tråkigt för honom att behöva vara inne när det är så fint ute. Men trivs man så bra med sitt jobb som han gör så är det kanske ingen större förlust. Enda misstaget han gjorde var att lämna sitt godis framme när han åkte.. mohaha!
.
Gammal bild..
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0