Söndag kväll

Go kväll på er! Här sitter jag, nerbäddad under en fleecefilt i soffan.. Tvn står i sitt hörn och tjattrar, men just nu riktas min fulla uppmärksamhet hit, till datorn..
Ska väl om ca en halvtimme byta om lite och åka ut till stallet, mocka behöver jag inte, för det har Jenny gjort idag! Tack! Men lite käk ska de allt ha också..=)
Sen får jag väl tvätta näsan lite på Lucky och pyssla med Pippi. Har glömt att uppdatera er hur det har gått med henne mugg och hosta. Muggen är till 99% utläkt och jag smörjer enbart i förebyggande på de ställena där pälsen inte har växt ut riktigt ännu, man vill ju inte chansa liksom.
Hostan går åt rätt håll, hör kanske max 2-3 host en gång ibland. Det var ett par dagar där det rann enorma mängder slem, men igår fanns det inget nytt färskt slem i nästan när jag gjorde rent så det ska bli spännande att se hur mycket som har runnit från igår eftermiddag tills idag.
Hon går fortfarande på Ventupulmin och ska göra i 9 dagar till. Sen håller vi alla tummarna för att det ska vara helt bra! Jag ska såfort min kropp tillåter börja skritta henne uppsuttet. Longera är inte lönt nu, det är stenhårt i marken eftersom snön försvann och ganska halt på sina ställen. Men ska testa om jag fixar en liten promenad imorgon, hon är ju en snäll häst att gå med så det ska nog gå fint!
.
Pippi Prick mår prima och har de gott, hon ska som sagt på skor nästa fredag.. Sen ska hon träffa tandspecialisten till våren igen. Men det är ju några månader dit. Inga problem med pälsätare iår vilket är jätteskönt, veterinären sa ju förra året att vissa hästar har lättare för att få det. Hon hade ju det när jag fick hem henne, men det redde vi ju efter ett par bad och lite Switch..
Så iår har hon tjock fin päls som ser välmående ut..=D
.
Idag har lite släktingar varit här, vi har firat Tobbes mamma.. Trevligt att träffa släkten även om jag inte var riktigt i form, trött som attan blev både jag och hundarna ialla fall..;)
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0