Då var de hemma!

Sitter i soffan med solen i nacken, helt underbart väder ute. Solen värmen rejält och överallt hör man hur snön smälter från taken. De har lovat rejält med plusgrader de kommande dagarna, fortfarande kallt på nätterna men sol och plus dagtig, kanske kommer nu då den efterlängtade våren!
.
Idag ska jag absolut ut och rasta kameran, ner och knäppa några kort på hästarna tänkte jag.
Det var längesen nu! Måste ströa upp boxarna och packa lite hösilage också, har fått besök av lite rådjur så får packa upp det som är kvar av hösilagebalen så de inte käkar upp allt för mej de fulingarna.
När den nya kommer hem blir det till att paketera in den ordentligt!
.
Allt gick som vi hade planerat idag, Veronica kom hem till oss tidigt imorse och Tobbe skjutsade ut oss till Almenäs. Vi morgonfodrade och släppte sedan ut alla Almenäshästarna. Sen mockade vi ur bägge mina boxar och städade iordning. Sadlade Lucky och sen gav vi oss iväg. Tog 1h och 35 min hem.
.
 
.
Jättefin väg inne i skogen, de har travhästar där på ett ställe så allting var plogat även den mindre vägen vi gick på. Och när solen beslöt sej för att göra oss sällskap halvvägs kändes livet väldigt bra.
Veronica fick börja att rida, egentligen skulle vi ha bytt halvvägs, men det gick så bra att gå så jag gick hela vägen med Pippi så fick hon rida. Lucky var överlycklig och tyckte att långpromenad var skitkul.
Lilla Pippi såg inte speciellt missnöjd ut hon heller och knatade på bra hela vägen även om hon blev lite trött sista kilometern innan vi kom hem.
.
Denna vägen gick vi!
.
Lucky började gnägga när hon började känna igen sej, hela vägen hem pratade hon. De kände igen hagen direkt och tog en sväng för att kolla läget. När det var dags för lunch ca 12.30 så gnäggade Lucky och bägge kom i full fart så de verkar nöjda med att vara hemma i Axtorp igen..=)
Tack Almenäs för den här tiden!
.
 
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0