Tratthataren Dumle..

Natten har varit väldigt lugn, Dumle har sovit som en gris och han har fått slippa tratten.. Imorse när han piggnat till ville han dock slicka på såret och då satte jag på den igen, men det var inte lönt, full panik och slår omkring sej så han slår huvudet i allt möjligt, emellan det står han helt stilla och vågar inte röra sej och ser skitstressad ut.
Utan tratten är han helt lugn, piper lite, men det spänner väl lite i såret som var ganska svullet nu på morgonen, vilket det kunde bli sa dom. Så han får vara utan tratt så får vi passa på honom hela tiden helt enkelt. Så får vi ha tratten så lite som möjligt, vägrar ha en superstressad hund nu när han är nyopererad, det är inte humant när jag ändå är hemma och kan säga till honom om han försöker slicka på såret. Imorgon ska vi in till stan, då får vi försöka ha tratten när vi handlar eller så får en av oss stanna i bilen med honom medans den andre handlar.
Man får göra lite speciallösningar nu ett par dagar tills det inte är någon större katastrof att han slickar lite på såret.
.
Just nu är det strålande sol ute och trots att det var blygsamma +5,5 när jag släppte ut hästarna vid sju så kändes det att solen värmde på rejält redan. Tråkigt att det ha sagt att det ska börja regna runt 13-tiden och hålla på hela eftermiddagen och fram till kvällen. Men de har ju haft fel förr så hoppas kan man ju alltid.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0