Morrn!

Här har vi tagit det lugnt idag och frukosten är precis inplockad, men nu blir det en sväng ut i trädgården och pyssla lite. Själv tänkte jag ge mej på lite löv från de senaste åren som inte behöver ligga på gräsmattan och se dumma ut längre.. Panda och Dumle får väl fara runt och göra av med lite energi medans vi fixar..
.
Igår blev det en timmas promenad i skogen med Lucky och Panda, tog älgtornsrundan, den har inte gått att gå på ett tag då det har levat för mycket snö och Lucky har fått enorma klampar (red där innan snösulorna togs bort)..
Det har smält bort väldigt mycket snö så nu går det helt okej att gå/rida den rundan..
.
Den här dagen började precis som alla andra, Panda väcker mej vid 6, då vill hon ut och göra sina behov.. Jag passar på att morgonfodra Lucky och Pippi.. Sen in och mysa ner oss i sängen igen. Nästan exakt 8.20 väcker sen Panda mej igen, inte för att hon är nödig, utan för att då är det dags att gå upp tycker hon och inget man gör kan övertyga henne om något annat. Så upp, ner och lägga ut hösilage + fylla på med varmvatten hos hästarna.
.
När hästarna går ut på morgonen så har solen precis kommit över trädtopparna och det har börjat bli så pass varmt att den lilla isen som hinner bli på ån håller på att gå upp, det smäller, knakar och knäpper i isen vilket resulterar i två giraffhästar varje morgon och vrålstirrar ner i ån.. Så söta, ska försöka knäppa ett kort på dem när de står så en morgon..
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0