Livet blir inte mer spännande än man gör det!

Här har vi hunnit med en del under förmiddagen. Började dagen som vanligt med att släppa ut finaste hästarna och ge dem hösilage i hagen. Sen in och tänkte ta en dusch för att vakna till det där sista. Tanken var ju att vi skulle åka in till Jönköping också, men Tobbe har sovit så jäkla dåligt sista delen av natten så vi bestämde att en tur till Mullsjö fick räcka idag. Skulle ge Dumle hans medicin och stoppade ner den i en falukorvsbit som vanligt, han brukar alltid svälda hela biten nästintill hel och aldrig har det krånglat. Tror ni inte att tabletten lyckas trilla bort när han har falukorvsbiten i munnen och naturligtvis är Panda supersnabb fram och snor det, lilla skitungen.. Just det vi tränade på igår, att hon inte ska ta grejer bara för att de trillar på golvet för man vet aldrig vad man tappar.
.
Så det blev till att ringa till Falköpings Smådjursklinik såfort de öppnade bara några min senare och fråga hur farligt det var. De blev oroliga och beredde oss på att vi skulle eventuellt behöva åka in med henne så hon skulle få medel och kräkas då hon fått i sej mer än 3 gånger dosen för hennes vikt.. De skulle ringa giftinformationscentralen och dubbelkolla, vilket de gjorde och återkom sen till mej. Snacka om några nervösa minuter. Sen ringde de då, tester hade gjorts på 3 gånger dosen 2 gånger på en dag så det ska gå bra, men vi fick order om att hålla noga koll på henne och se till att hon drack ordentligt och endast små portioner mat. Så hon fick endast några pyllor till frukost och vatten på maten och det slank ner utan problem. Nu är klockan strax två och hon mår fint, så det hela slutade bra, tack och lov..<3
.
Vi har hunnit med en vända i trädgården, Tobbe har skruvat trapp och jag har flyttat bort några av lövhögarna till där vi brukar elda, börjar bli fullt nu så det är snart dags igen.
.
I eftermiddag kommer Anna, Alice och gissningsvis lilla Ida hit igen.. Blir lite fika och tjöt, plus en sväng i skogen med Lucky och Panda!
.
Kram Sofia!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0