Liten uppdatering..

Om inte den här huvudvärken ger med sej snart så kommer jag att få tillbringa större delen av den här dagen i soffan, vilket inte alls är i linje med det jag hade tänkt mej göra idag. Men kanske blir det bättre framåt eftermiddagen..
Gav frukost en chans, men det verkade inte hjälpa, så nu satsar vi på vila och starka huvudvärkstabletter.
.
Gick en sväng ner till hästarna vid tio för att se till dem och plocka av Lucky täcket. Pippi Prick låg i solen och tog en liten förmiddagslur, Lucky stod jämte och vaktade henne. Efter en stund reste hon på sej och ville ha en liten klistund, hon är så tydlig när det är det hon vill, då går hon fram, ställer sej rakt framför en, lyfter upp huvudet och sätter mulen en liten bit från ansiktet, blåser en massa varm luft på mej och sen går hon fram två steg och lägger huvudet på axeln på mej eller "stångar" mej i magen lite försiktigt. Hon har sina sätt den lilla pricken..<3
Lucky var mer sugen på att sola ifred och kolla vad Panda gjorde, de är söta de där två.. Hunden först och hästen efter och ibland tvärtom, Lucky som egentligen inte är speciellt förtjust i hundar verkar ha fattat tyckte för min lilla Räcer-Råtta.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0