Ingen APL idag..

Nej, det blev ingen APL (praktik) idag.. Började må skit redan igår kväll, det fortsatte inatt så jag har knappt sovit och inte var det bättre nu imorse.. Så jag fick vackert ringa och meddela att jag inte kunde komma idag..=/
.
Så det blir vila för mej, så typiskt när det är sol och fint.. Jag vill rida och gå långa härliga skogspromenader med hundarna jue! Skit! Men kanske piggnar jag till tills imorgon redan om jag har turen på min sida..
.
Panda imorse när vi släppte ut hästarna..<3
.
Hundträffen igår blev riktigt lyckad och även om vi inte blev jättemånga (6 hundar och 8 människor) så hade vi jättetrevligt och det var gott om andra hundar där så alla fick leka av sej ordentligt. Det var bara lill-Panda som var lite olycklig, en stor husky kom in och skulle jaga (leka) henne, så hon gömde sej bakom matte som fick skydda henne. Turligt nog var huskyn snäll, bara lite trögfattad, men förstod att hon ville vara ifred efter ett tag och ett par tillsägelser från matte. Vädret var underbart och alla var nöjda och glada. Dumle fick gå långpromenad och titta på alla djuren och hitta alla små tänkbara sidovägar tillsammans med husse och han hade skött sej jättefint! Det är ju det han behöver träna på, hundmöten och sköta sej även i koppel. Att socialisera med andra hundar är inga problem.. Han är alltid vänlig och vill leka..
Bägge var supertrötta när vi kom hem och sov gott resten av eftermiddagen.
.
Vid 19.30 stack vi iväg och hämtade nytt hösilage. Sen fixade jag stallet efter och när jag kom in hade Tobbe börjat med tacos. Så det blev tacos och filmen Avatar innan det var dags att plocka in fröknarna häst för kvällen.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0