30 April 2013

Ja, så var det då valborg.. Hur många kommer vara snorfulla innan klockan nio ikväll? Inte jag, här slänger vi på en film och käkar chips o dip enligt bästa pensionärsanda till kvällen..;) Vi är bägge supertrötta och orkar inget annan, men en öl eller cider hade ju inte varit äckligt.
.
Dagen började tidigt, ut och släppa ut pållsen, sen in och slänga i sej lite frulle (vilket översatt till Fia-ätande betyder äta lika fort som alla andra, ni som känner mej vet att en sjösnigel äter fortare)..
Sen in till Jönköping, fick en tidig tid för att byta däcken på bilen.. Så himla smidigt att få det gjort inne hos Tony på däck och fälgcenter på Ljungarum.. Inte dyrt heller.
.
Sen körde vi affärerna i följande ordning, Eko, Holmgrens, Biltema, ÖoB och Hööks. Vi hade tänkt mathandla också, men vi backade på det när vi såg de smockfulla parkeringarna både utanför CityGross och Willys.
Så den handlingen kör vi imorgon påvägen hem från Fredriksdal istället.
.
Hemma igen käkade vi först lite och sen blev det lite vila till en film. Vaknade ca 15, ner till hagen och satte fart med staketet. Efter knappa 2,5h var vi helt klara och kunde öppna grinden från den gamla hagen för att släppa in dem i nya delen. Det var tokglada hästapållar som rusade in i nya delen och for sedan runt som två spjut och kollade in den nya hagen. Lustigt nog var det lill-prickan som hade mest eld-i-häcken, hon for runt och brallade som en fölunge. Man blir lycklig när man ser hur pigg och glad hon är..<3
.
Vi gick här och funderade över om de ska få vara ute inatt, men kom fram till att de får bestämma det själva. Lucky brukar vara duktig på att tala om när det är dags att börja sova ute/inne. 
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0