Lite pladder på kvällskvisten...

Är så godissugen så jag tror att jag avlider snart, funderar på om min käre sambo hinner förbi någon affär innan de stänger ikväll så jag kan stilla mitt salt-begär. Blir nog till att skicka ett sms och fråga...
.
Blev lite omflyttning i planerna idag, Lucky fick vila, är egentligen hennes vilodag imorgon, men eftersom hunden fått bli lite stillasittande i helgen så ville jag ha en hel eftermiddag med honom ute i naturen, så jag mockade, e.m fodrade Lucky och Mulle och gick sedan en liten runda ner i en av sommarhagarna med Dumle och hans kompis Alice... Så nu är han lite nöjd, han har fått vara ute och springa i över 3 h... Så får jag ta Luckys träning imorgon istället.
.
Annars har det inte hänt något överväldigande spännande idag, våran käte kisse-katt har förmodligen kommit åt knappen på vattenkokaren inatt och lyckats få den att hållas nertryckt på nåt sätt, så det hade kokat torrt + att hela värmeslingan som ligger i botten hade smält sönder bottnen och gått rätt igenon. Ren jäkla tur att det inte började brinna. Jag brukar alltid dra ut kontakter till hushållsapparater och liknande för att jag är just så nojig över brandrisken, men av någon anledning hade jag inte dragit ur just denna... Så nu blir det till att införskaffa en ny, och finns det med överhettningsskydd ska jag ha en sån!
.
Har suttit och kikat i både Börjes och Hööks katalogerna idag, finns mycket man vill ha. Fast ändå mindre än vad det skulle ha varit för lite över 1 år sedan, då jag red vanlig klassiskt... Ingen av butikerna har ju något extremt stort westernutbud, Börjes har störst och har också bättre kvalitet på t ex sadlarna. De saluför ju bl a märket Simco som jag själv starkt gillar! Men det som står allra högst på önskelistan denna gången är en ny westerngjord från Hööks med resås i bägge sidor och rullspännen. Den jag har ju köpte jag ju uppe på Scandinavian Western Co där sadeln, padden och tränset kommer ifrån. Men det är varken resår eller rullspännen, vilket gör det jobbigt för mej att spänna en dålig dag då jag får ta i så mycket med mina händer. Sen har jag fått för mej att Lucky gillar gjordarna med resår mer än de utan... Så en sån ska vi testa såfort jag kommer in till Jönköping och har vägarna förbi Hööks nästa gång!
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0