Tisdag...

Har precis käkat lite väldigt försenad frukost, men varken hann eller orkade göra någon imorse. Åkte ut till stallet redan strax efter nio. Började med att hjälpa till att släppa ut och sen blev det mockning av Pippis box, plus att jag fixade deras "burkmat".. Sen ut med Lucky på gången och gjorde henne iordning, hon fick gå med den engelska sadeln idag också, orkade inte hämta den tunga westernsadeln två gånger.
.
Red ronden tillsammans med Jenny som red Cello, blev ganska mycket trav. Lucky var jättelugn, trodde hon skulle vara jättepigg iom att hon vilade igår, men inte då.. Hon knatade på i lugnt tempo, nästan så att hon var lite för lam ett slag. Men det klampade en jäkla massa under fötterna på henne idag när det är lite mildare så jag tror att det hämmade henne, hon brukar ju inte bry sej om klamparna i vanliga fall utan bara klampa på ändå, men de var extra envisa idag verkade det som. Cello däremot.. betedde sej som om han käkat raketbränsle..=P
.
  
.
Tillbaka vid stallet bytte jag bara häst, släppte ut Lucky i hagen och tog in Spirit istället, borsta och sadlade och sen tog vi en runda till. Cello fick gå med två varv iom att han var så prillig. Spirit var också ganska busig, gick och sneglade på Cello hela vägen och gjorde små ryck om hade säkert gärna travat hela rundan.
Men han fick jobba på ändå, så efter att ha travat en ganska lång bit i form med bakbenen långt in under sej var han ganska nöjd...=)
.
Ut med Spirit, ge han lite vatten i hagen.. Mocka till Lucky och honom och efter det in med hö till alla pållarna.
Sen var det dags att åka hem, möts av två strålande glada vovvar i dörren, de har fått vara ensamma två timmar eftersom Tobbe har varit hos läkaren..
.
 
.
Det blåser inte riktigt lika mycket idag som det gjorde igår, det blev bara en lite kortispromenad med Dumle igår medans Panda sov.. Sen blev det träning inne istället. Har börjat med ett nytt trick. Att de ska blåsa bubblor i vattnet med nosen.
Ser skitkul ut och bägge två fattade nästan direkt vad de skulle göra. Idag ska vi träna lite till på det så kanske det kommer upp någon liten video när de gör det sen!
Resten av kvällen spenderades i tv soffan, kikade på alla tre Beverly Hills Chihuahua... Panda var jätteintresserad första filmen, med sen tröttnade hon och somnade på min arm..
.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0