Lördag

Snart dax att klä på sej alla miljoner lager kläder och åka ut till stallet för att motionera häst och hund, idag ska Dumle få följa med till stallet, sköter han det snyggt så får han säkert åka med fler gånger. Lilla Panda får vara hemma, det är lite för kallt för henne att vara med flera timmar.
.
Igår blev det några timmar istallet, hade först utsläppet, sen mockade jag och fixade med foder. Tog sen in Lucky och red Ronden, har kommit så mycket snö att det är perfekt att trava och galoppera långa sträckor, det är mjukt och fint underlag... Jättehärligt! Sen kom det några och hämtade ett av avelsstona som nu har fått ett nytt hem, hjälpte dem att lasta och red sen en sväng på Spirit med solen som gjorde att snön i ryggen som gjorde att snön gnistrade. Det är verkligen vackert i skogen när det är sådant väder. Blev lite bus även med honom, han var pigg den store busen.
.
1. Lucky 2. Spirit
 
.
Väl hemma käkade vi lite lunch, Tobbe stackaren är jättesjuk så han va hemma igår. Tur att han är ledig i helgen och kan vila ordentligt. Sen tog jag en långpromenad med hundarna, Panda va fortfarande lite trött efter tuppluren hon tog precis innan och ville åka väska från början, men efter ett tag började hon pipa och ville gå ner. När jag kommit förbi fotbollsplan släppte jag henne lös och lät henne tassa på bäst hon ville. Hon är så duktig, går inte ifrån mej på hela tiden hon är lös.
Vi tränade lite kontaktövningar och hon har sånt fokus den lilla hunden... Duktiga skrutten...<3
Dumle han ångar på som den bullldozer han är, han behöver bli lite trött i benen innan man kan jobba med hans huvud, typisk schäfer alltså...
.
Blev lite handling senare på e.m och efter det fredagsmys med tacos i soffan.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0