Dunder och brak i mitt hus..

Att en liten hund på lite över 2,5 kg kan låta som en hel elefanthjord när honm springer runt och busar är för mej helt otroligt, men det gör hon.. Låter som om det kommer minst fyra stora rottisar springande..
Roligast är när Dumle också sätter fart och de far runt som två epileptiska sälar på crack, då skakar hela huset..
.
Ute är det härlig blankis överallt, till och med där det ser ut att ligga ren snö... Allt är halt, men regnar det först en hel dag och sen fryser på det är ju risken ganska stor att hela världens förvandlas till en enda stor curlingbana..
.
Nu blir det käka lite och sen ut till stallet för att motionera finaste svart i halkan.. Får bli en lugn tur, man vill ju inte ha några fläkskador, för även om hon är broddad så ska man inte alltid lita på att de tar när det är sån jäkla hård is ute som idag.
.
Åhh, hoppas att nya kameran kommer snabbt! Tack än en gång älsklingen!
.
Lite bilder från igår när jag och Lucky tog med Herr Arab (Cello) ut i skogen...=) Allt gick smidigt med två pigga hästar, enda var att vi mötte en megastor älg och då menar jag verkligen megastor, som tur va stod båda hästarna kvar på vägen, Cello, den knasen gnäggade till och med efter älgen när den lugnt gick iväg..
 
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0