Dumle har kompis på besök!

Jahopp, då har vi lite sällskap här inatt och imorgon... Strax efter 18.00 kom jenny med sin 5 månaders schäferblandning och lämnade honom. De ska upp till våran huvudstad imorgon och då kan inte han vara ensam hela dagen, så då får han vara här och leka istället.
.
Dumle har bara nosat lite snabbt på honom när han var mycket mindre en gång innan, men det gick jättefint, Dumle talade om att han var störst och betydligt äldre, sen var det bra med det. De leker och sussar om vartannat.
Dock blev det lite trassligt med kopplen när jag skulle ut med bägge, inte lätt när de bara ska leka och hoppa på varandra hela tiden...=P
.
Panda tar det hela med ro, hon ligger hellre hos mej i soffan och sover, verkar mest tycka att grabbarna är störande när de håller på och röjer. Men för tillfället är det lugna gatan, Rex ligger och grager på en benknuta och Dumle ligger jämte och håller koll... det får bli en sen kvällspromenix när Tobbe kommit hem så han kan se till Panda. Sen är det natt för alla vovvarnas del. Får vi väl se hur trångt det blir i sängen inatt...;)
Dumle är ialla fall överlycklig över att ha en nästan jämnstor kompis att brottas med...=)
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0