De sover som grisar..

Hade tänkt att dra på mej lite utekläder alldeles strax och gå en sväng i skogen med hundarna, men just nu sover de som grisar bägge två så då får de sova tills de vaknar så går vi ut sen. Dumle hade väl iofs inte haft något emot att bli väckt om han blir mutad med en skogspromenad i solen, men jag tycker att lilla Panda ska få sova om hon är trött, det är viktigt för valpar att få tillräckligt med vila.
.
Måste leta reda på mobilladdaren också, mobilskrället har legar här jämte och pipit på mej länge nu.. Själv är jag helt inne i mitt nya beroende FV 2, helt otroligt att ett spel kan få en så fast.
.
Håller på att ladda kameran för fullt så förhoppningsvis får ni se lite fina hundbilder från dagens promenad senare idag.
.
Imorgon kommer mamma, Stefan och Momo hit, blir lite käk och sen julklappsutdelning, Mimmi och Hugo kommer naturligtvis också, så då blir det fullt hus med fyra hundar, tur att man inte har så många i vanliga fall, eller fyra som är helt sams är väl inget problem, men Panda och den betydligt större Mimmi har en gås oplockad med varandra uppenbarligen. De är inte de bästa vänner, förmodligen för att Panda är så kaxig och inte vill ge sej.
I stallet är det ju inget problem då de andra tikarna är hennes mamma, syster och lilla My som hon knappt träffar och henne känner hon ju sen hon var riktigt liten. Sen är det finaste Jasmine som konstigt nog funkar jättebra med henne trots att J är en riktig liten bitch ibland..;) Kanske är för att Panda är en lika stor bitch tillbaka, "lika barn, leka bäst" heter det ju.
Lilla Hugo kommer överens med alla, lägst i rang som han är.
Han är nöjd bara han får vara med i gänget verkar det som...<3
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0