Vem stal våren!?

Ligger någonting äckligt vitt på marken... Ville verkligen inte ha mer snö nu, tyckte det räckte alldeles lagom det som var tidigare iår. Men vädergudarna tyckte tydligen annorlunda, de ville berika våran vår med lite mer kyla... Isch!
.
.
Har gjort klart stallet och har bara motion av Lucky kvar, blir ridhuset idag... Lät henne springa av sej där nere igår, tyckte inte att det var så extremt mycket överskottsenergi i henne ändå, i vanliga fall brukar hon vara helt fnoskig om hon vilat lite... Men hon kanske har behövt ta av energin till att hålla värmen nu när det varit så pass kallt igen.
.
I hagen är det lugnt, när bara Lucky och Pippi går där är det superlugnt, bara några sura blickar från Lucky. När Mulle kommer ut vill Lucky ha sin lille kompis för sej själv så då vallar hon bort Pippi lite grann och ser till att ha Mulle nära sej. Men inget gapande eller sparkande från någons sida. Igår stod Lucky i gången utanför Pippis box, med huvudet mot henne. Pippi stod och nickade med huvudet och såg skitglad ut, Lucky lägger öronen bakåt och blänger surt på henne och tar ett steg framåt, Pippi flyttar in lite i boxen, när Lucky slutat sura fortsätter Pippi nicka och Lucky surnar till igen... Så höll de på i gott och väl 20 min, Pippi tyckte att leken var jätterolig...=P
.
.
Pippi har kommit på att om hon står på kanten vid dörrn inne i boxen blir hon hela 10 cm högre, jättestolt är hon över den upptäckten...!
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0