11 September 2011

Har tagit kväll och kommer tillbringa den i soffan tillsammans med mina grabbar framför en film. Om jag inte får nåt ryck och ska packa lite förstås. Har packat ialla fall 1 kartong idag på dan. Imorgon är planen att vi ska tömma/städa sovloftet och städa/packa förrådet.
.
Igår var vi på bio, Apornas Planet (R)evolution, den var väldigt välgjord. Helt annorlunda någon av de andra äldre filmerna. Man var ju lite rädd för att det bara skulle vara en nyinspelning med i princip samma handling. Men det var det inte, jag rekomenderar starkt att se den! Slutet var väldigt bra då den avslutades på ett sådant sätt att det blir lätt att göra en fortsättning.
.
Stallet har bestått av att vi åkte ut 10.30 och tog in Lucky och Lady då det öste ner och åskade en massa. De såg ganska nöjda ut över att få komma in. De fick stå inne 4 h, sen åkte jag ut igen. Släppte ut Lady och tänkte pyssla och prova täcken på Lucky i lugn och ro. Det slutade med en snabb-borstning och snabbprovning av täckena då Lucky ville ut till Lady som stod och skrek för att den nya hästen tittade på henne över staketet. När jag sen släppte ut Lucky travade hon bort mot staketet med öronen bakåt och hotade nya hästen och sen gick hon bort till Lady... Hon är så rädd om Lady, trodde väl att nya hästen försökte äta henne eller nåt...=P
.
Provar nya täckena: 1. Thermo 220g, 2. Ofodrat regn 3. Thermo 300g
.
Fåren var fortfarande kvar, hästarna bryr sej inte alls om dem. De går lugn och betar sida vid sida med dem som om det är så det ska va. De är så jäkla skygga bara, annars är de fina faktiskt. Lite ovanliga färger med vita tecken på ben och i ansiktena.
.
.
Som vanligt kom tjejerna och följde mej till bussen från andra sidan staketet.
Kram Fia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0