Dagen idag...

I vanliga fall brukar jag ju dela på skrivna inlägg och inlägg med bilder, men kör alltihopa i ett idag...=)
.
Åkte ut till stallet tidigt, 07.30, tog fram all utrustning och tog sen in Lucky, lämnade stallet 08.20 och tog vägen genom Ormestorp, mötte upp Sara strax innan sista huset i Ängaskog. Vi bestämde att vi skulle ta rundan runt masten, så det blev en längre tur idag också, ca 2 h.
.
Passade på att tvätta av bakbenen på Lucky och smörja alla små kvarvarande sår, men det ser fint ut, det största som hon fick äta penicillin för är nästan alldeles läkt och det kommer nog inte synas alls sen när väl pälsen växer ut igen.
.
Igår blev första längre rundan med nya sadeln, körde built-up paden, den behövs än så länge och den låg helt perfekt!
Både jag och Lucky nöjda!
.
.
Jag bara älskar färgen på den, skitsnygg!
.
Släppte ut Lucky i hagen och tog in Storebror istället, tvättade av rumpan och bakbenen (han hade kliat sej en massa) och smörjde  de små sår han hade rivit upp. Han behöver bada hela hästen, men ville inte blöta ner honom mer iom att jag bara hade kallvatten, ska köra honom i varmvatten en dag i veckan, man kan koppla från ställägarnas källare..=)
.
Ludde har fått en ny bästa kompis också, 3-åriga fjordingen Elvis...
.
(Bilderna är klickbara)
.
Resten av dagen nu blir det vila, även om höger ben och vänster fot återhämtar sej så behöver de väl en time out några timmar varje dag... Men har hunnit vara lite duktig och både ringt försäkringskassan och bilverkstaden.
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0