Gårdagen...

Sitter som en dö sill i soffan och väntar på att Tobbe ska bli klar i duschen. Sen ska vi mysa ner oss i soffan, tröka i oss en massa onyttigheter och titta på Supernatural....<3
.
Har varit en dag med mycket att göra. Dagen började med en busstur ut till Stameryd där Sara mötte upp, åkte upp till Ängaskog och masserade Mars. Han har verkligen blivit kanonfin den hästen, en av mina absoluta favoriter att massera. Sån himla mysig häst...=)
.
.
Sen hem och hjälpa älsklingen att snabbstäda av hemma, duscha, byta om och in till Jönköping.
Upp till Schenker och hämta ut fronten och kärra. Sen til Ikea och hämta nya soffan. Naturligtvis skulle det spöregna hela tiden vi var iväg, men soffan klarade sej fint.
.
Hem och slänga in soffan, gå med Dumle och sen in igen för att återlämna bil & släp och hämta våran bil.
Vi stannade i Ölmstad och slängde lite på sortergården, det stod en stor traktor mitt på parkeringen. Ut från Krysset landhandel kommer det en bonde med en full matkasse och efter honom ytterligare en bonde med en stor låda med nåt grönsaksaktigt i. Kassen hamnade i hytten och lådan bak på "skopan". Så gör bönderna när de storhandlar...=P
.
.
Bort till Max då bägge var vrålhungriga, sen CityGross och storhandla. Efter det hanns det även med en sväng till Eko och hund & kattbutiken i Hva. (Tobbe var även inne på Willys en snabbis, naturligtvis hade vi glömt lite grejer när vi handlade).
.
Jag hoppade av i Stamseryd hos hästarna, fixade käk till bägge och sprayade dem med flugspray. Gosade lite extra med Ludde och släppte sedan tillbaka honom i hagen. Han och kompisen Elvis ställde sej och kliade varandra, gott att se att han är så bra kompis med honom...=)
.
.
Sketongen Elvis tyckte att han skulle passa på att smaka lite på banden som stänger grinden när han inte fick nåt annat, när jag sa till honom att han inte fick göra så tittade han på mej med vääääldigt oskyldig blick
"Jag har väl inte gjort nåt!?
.
.
Tog bussen hem till Gränna, låste upp dörren hemma och möttes av ett fullt hus, Ullis, Henrik och alla barnen hade redan kommit. Tobbe hade inte hunnit montera nya soffan färdigt så det var lite byggarbetsplats, men det gick ju fint ändå till sist...=)
.
Hinner inte uppdatera er på dagens planering nu, ni får helt enkelt vänta tills kväll!
.
//Fia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0