Sista lediga dagen för denna gång...

Sista lediga dagen för denna gången, imorgon blir det jobb igen 16-21, inga betungande arbetstider förvisso, men ändå.
Ska ut till vackraste hästen på morgonen, hade tänkt åka åtta, men lutar nog åt att det blir nio. Ifall jag inte kan sova inatt heller så är det skönt att ha nån timma extra på sej på morgonen och vila sej.
.
Vi började kika på Fast Five, den femte filmen i raden och i denna medverkar både Vin Diesel och Paul Walker...=)
Orkade dock inte kolla klart, vi är så trötta bägge två så det får bli imorgon istället. Men det vi har sett verkar vara riktigt bra, som vanligt är det ju full rulle i filmerna och man vill inte släppa tv-rutan med blicken i alltför många sekunder.
.
Rocksjö kom ca 17.00 och fixade Luckys hovar, så nu har hon "överrullningsskor" igen och sidokappor både bak och fram. Jättefin är hon lilla skruttan... Och hon var så himla nöjd att det var den vanliga hovisen som var tillbaka. Han hade med sej en ny lärling idag, en kille denna gången. Lucky visade sitt missnöje över att denna vilt främmande människa skulle röra hennes hovar med att sura och lägga öronen bakåt och inte alls vilja samarbeta när han skulle raspa lite på utsidan av hovarna när Rocksjö fixat själva skoningen. Hon är mycket egensinnig den lilla hästen, vet verkligen vad hon vill.. Undrar vem hon kan vara lik...?
.
Efter stallet blev det en sväng in till Jkpg och handla lite på Biltema och Citygross. Vi hann även med ett besök på Ikea innan det var dags att åka hem igen. Då kunde jag knappt hålla ögonen öppna.
Nehe, dags att krypa ner i sängen och vila ögonen ett par timmar!
.
Kram Fia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0