Lite hästsnack...<3

Har House på i bakrunden. Jag är trött så det blir sängen när det är slut. Har kvällsfodringen i stallet denna veckan, tog Dumle och gick långa vägen runt ikväll, det var faktiskt skönt att gå en promenad, trots vädret.
Polisen härjar i Gränna, jagar epa-traktorer och folk som inte satt på vinterdäcken ännu. Gott att vi har dom på, det är snorhalt ute, har hänt en himla massa olyckor idag och kommer säkert hända ännu fler ikväll och inatt nu när det är mörkt.
.
Ska upp tidigt imorgon också, har täckningen på alla damerna på onsdagar. Brukar stanna och rida på morgonen, men tror att jag tar Dumle med mej imorgon och går hem direkt sen, skulle fortsätta snöa en bit in på förmiddagen men sluta runt lunch. Skulle tro att det är trevligare att rida ut då..=) Slipper vi bli helt insnöade.
.
På torsdag kommer Sandra och rider Ludde, har ett par övningar som jag ska kika på, se vilken som passar bäst för tillfället. Han jobbade så himla fint idag, red ett kortare pass på 45 min, men lite intensivare. Sitter ner mer i galoppen och kräver lite mer arbete. Innan har jag ju bara låtit honom rulla på och komma igång med sina bakben. Han kändes verkligen kanonfin och inte en bock...=oD
.
Lucky skötte sej som vanligt bra och har kommit ur den värsta brunsten nu, skippade sporrarna idag och det verkade hon uppskatta. Vill ju inte sitta och peta henne i magen mer än nödvändigt när hon uppenbarligen är besvärad av brunsten. Vänster galoppen är underbar just nu, hon blev lite hängande i innertygel idag, men det tror jag berodde på att jag var trött i kroppen och inte orkade rida igenom ordentligt. Höger behöver mer arbete, men den blir bättre och bättre för varje gång. Hon vill, men styrkan behöver jobbar på lite till...=) Men som sagt, det kommer!
.
På torsdag ska jag faktiskt försöka mej på att jobba lite markarbete med bommar och kanske nåt litet hinder med henne, har blivit lite inspirerad efter att ha börjat jobba med Sandra och Ludde. Hon älskar ju att hoppa, synd att inte talangen är lika stor som viljan..=P
.
Kram Sofia!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0