Foder, foder, foder...

Morrn på er!
.
Sitter här och försöker hitta lite luft, är helt igenstoppad i luftrören...=( Känns som att det börjar lätta lite nu efter medicinen. Lille-mannen ligger här jämte och soven som en liten gris.
Har sovit som en stock inatt, nästan för hårt, känner mej inte riktigt utvilad ännu.
.
Vad ska hända idag då!? Jag har inga storslagna planer ännu mer än att vi ska åka in till Jkpg och inhandla lite foder. Ska testa ett nytt foder på mina. Hippo, Lucky ska äta Hippo Basic och Ludde Hippo Cool (Havrefritt), tidigare har båda käkar Granngårdens havrefria müsli som kan kan rekomendera varmt! Ett kanonfoder verkligen, lugnar ner stolliga hästar! Men Lucky uppskattar inte müsli, hon gillar pellets och Ludde behöver ett med mer i om man säger så. Det är ju ett test att byta på Ludde, funkar det inte får han käka samma som innan..=)
.
Håller även på att läsa på om linfrö, men är osäker på om jag ska ha pelleterat eller oljan. Det ska ju vara bra för magen, tänkte främst på Luddes sommareksem och Luckys fångrisk. Har blivit lite inne på kallpressad linfröolja... Verkar himla smidigt... Ska höra mej för när jag inhandlar foder idag...=) Ludde fick ju olja när vi stod inackorderade i Borås och jäklar vad fin han var i pälsen. Kommer inte ihåg varför inte Lucky fick, men det ska nog testas känns det som...=)
.
Ska testa att ringa Naprapatkliniken idag också, risken är väl överhängande att dom har stängt då det är klämdag. Men testa går ju alltid. Vore underbart om man kunde slippa lite snedhet och smärta...
.
Nehe, lite frukost kanske?
.
Kram Sofia!

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0