Våran dag...=o)

Nyligen hemkommen från en heldag iväg.
Dagen började med att göra iordning räkbaguetterna och sedan ge sej iväg till stallet och mocka och fixa iordning. Hästapållarna fortfarande inne så jag hjälpte till genom att täcka och släppa ut mina...man saknar det lite när man är van vid att göra det varje dag, kommer ner på morgonen och fodra och greja.
När stallet var klart gav vi oss iväg mot Ullared och Gekås. Käkade lite precis innan vi gick in. Ca 3 h gick vi där inne, hittade en hel del skojsiga grejer (bilder kommer).
.
Hittade bland annat ett fodrat regntäcke till Luddes som jag behövde då hans blev uppätet förra vintern/våren. Lite Glucosamin, biotin m.m.
.
När vi kände oss klara med shoppingen gick vi ut och gav oss iväg mot Borås. Delade ut lite julklappar och käkade lite tårta. Fick se nya bebben Oscar, sicken liten sötnos...=o) Man glömmer ju lätt hur små dom är när dom inte är äldre, som små dockor.
.
Efter några timmar där kände vi oss trötta och gav oss av hemåt, stannade i Jönköping och tog en snabb hamburgare, sen åkte vi till mamma och hämtade fjant. Mimmi blev som vanligt tokglad när vi kom...söthunden!
.
Så nu sitter vi här i soffan, tänt i kakelugnen och ska kika på några avsnitt av Bones, mysfaktor på hög nivå!
Så haft en jättemysig dag helt enkelt!
.
Kram Sofia!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0