Stallet, galen bussfärd och snart Gekås!

Sitter och väntar på att pastan ska bli klar, blir enkel mat ikväll, pasta med färdig sås, tomat och vitlök, vad annars…=P

.

Vad har hänt idag då!?... Ja, dagen började bra, ligga länge och dra sej i sängen med pojken. Donna varit ganska lugn inatt. Men hon sover fortfarande inne i hörnet vid sängen. Sen en snabb frukost, ut med hunden och iväg. Älskling jobbar och jag blev avsläppt i stallet. Halt som sjutton backen upp till stallet…och den backen är lååååång…

.

Tog först in Luddis och gjorde honom iordning, lilla rundan i skogen…han var duktig förutom att när vi passerat dammen där några barn spelade hockey sprätte han iväg och började flåsa och dansa…(han hade alltså inte sagt ett ljud när vi var jämsides med dom utan började när vi kommit förbi..) Knasbollen. Men sen skötte han sej kanon resten av vägen. Gjorde lite små övningar (tillitsövningar) i padocken när vi kom tillbaka.

.

Sen Lucky, gick en promenad och longerade sedan henne i en av sommarhagarna, padocken var knölig så det undvek jag.

.

Mockade och gjorde allt klart, och som vanligt tror jag att jag har mer tid än vad jag har och jag fick flåsa på så gott jag orkade till bussen som skulle gå klockan fem.

.

Kommer ner till busshållplatsen i Stamseryd, ingen buss på en lång stund, börjar fundera på om jag missat den ialla fall trots att jag skyndat mej. Kikar på tabellen, skönt, det kommer en redan om 30 min igen.

Lagom när jag är helt säker på att jag missat bussen ser jag hur en buss (av typ stadsbuss) kommer farande i 120 blås nerför backen. Hmm..undrar om den har för avsikt att ens försöka stanna här.

Jodå, en som skulle av till och med, men den kanade förbi hållplatsen med sisådär 50 meter. Så jag fick springa ifatt och väl inne möts jag av en högröd chaufför som såg ut som att han skulle få hjärtattack vilken sekund som helst. ”Det är bara att sätta sej” får jag höra när jag lite snabbt kikar efter grejen man stämplar korten i. Jahopp, det här kan ju bli spännande tänker jag.

Och mycket riktigt, i minst lika hög fart fortsätter vi färden i mörkret mot Gränna. I samma sekund som vi gled förbi ytterligare en hållplats (där en person ville gå av) lovade jag mej själv att i sommar, ska körkortet fixas.

Kommer äntligen in till Gränna, där rammar vi nästan en stackars tant med rullator som ska gå över gatan. Vidare i 120 blås in på Brahegatan, jag funderar allvarligt på att gå av tidigare och gå ner till Ica. Kommer till min hållplats, kanar även förbi den med ett par meter och äntligen tillbaka på fast mark. Handlar det jag ska och knatar sedan vägen hem, möts av en överlycklig hund, ny promenad. S

.

Så nu är jag rätt gott trött i benen, men nöjd…=o)

Ser fram emot söndag och resan till Gekås och Borås…Shoppinglista är redan upprättad!

.

Kram Sofia!


Kommentarer
Postat av: Ulli

har ni oxå sådana busschaufförer som bara har gasen i botten? Kanske nån som rymt från västtrafik här i Borås :p skönt att du kom hem välbehållen iaf =)



Finns tre (fyra) "huliganer" som saknar er =) Kanske skulle försöka mig på biltårtan till brorsan tills ni kommer ;)



Kram ulli

2010-01-04 @ 20:33:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0